Dagen S har gått i tunga fjät

Eftersom jag bevisligen börjar vara gammal, kanske inte alltid själsligen men definitivt kroppsligen har denna dag varit ganska tung så där fysiskt. Eftersom vi kom hem sent i natt och jag sedan sov i en väldigt varm säng och inte var riktigt lugn i själen blev första halvan av den vakna tiden väldigt väldigt tröttsam. Alltså jag var helt enkelt helt slut.
 
Senare, efter att ha sett hela kvällspasset från Peking tog jag mig en promenad i den stekande solen för att hämta min bil från hamnen. Vi fattade ett tjänstemannabeslut i går på färjan att min bil skulle stanna kvar och att jag skulle gå hem från Sjukhuset där bussen släppte av några spelare. Allt är nu under kontroll och allt material som jag ska se till att kommer till träningen finns nu i säkra gömmor, det mesta i Bengtsböle faktiskt.
Denna bild är från inget mindre än WHA. Jag hade hela Lilla familjen med på Veikkausliigamatch. Fru-Kickan påstår att hon varit förut och det var hon faktiskt under sen höst 2009 med jättestor mage!
 
Ja, vi var alltså till WHA. Främsta orsaken till att vi alla drog oss dit var att IFK Mariehamn hade inskrivning för nya pojkar och flickor som vill börja spela fotboll. Bergshöjden var representerade och nu är både Edit och Pärla inskrivna och väntar bara på information om när och var de ska anmäla sig till tjänstgöring i sitt utbildningsprogram som siktar mot Åland United.
 
Jag hade tänkt skriva mycket mera och vara lite rolig och så där. Tyvärr fick jag precis just in lite e-post som gör mig hederligt förbannad och skrivandet för i kväll slutar här. Jag berättar vad det gäller om det blir läge för det någon gång.
Honom här hade jag tänkt hylla också. Han är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0