Uppenbarelsen levererad

Kempa, eller låt oss kalla honom Kenneth Gabriel, i riktig dansbandsstil har gett mig en uppenbarelse och nu kan jag se framtiden för mina ögon.

Sigge...


...och Marre (kul att både Marre och Jode kom med på bilden i sina gamla klubbdräkter)

...tränar med ÅU i morgon. Om det är de samma även på torsdag och huruvida de som tränat med oss på onsdag och/eller torsdag även blir aktuelle för ligacup på söndag, det kunde ännu inte denna uppenbarelse förtälja.

Skönt att ha detta fixat då, åtminstone. Nu bara att planera ihop en vettig helhet av alltsammans... Anfallsspel var det tal om. Lite sjukdom bland en par spelare kunde rapporteras under denna kvälls träningar. Lena höll i härligheten. Löpning och snabb styrka var konceptet. Vi kan konstatera att Adde är en fena på skivstång och att Frida lärt sig att inte nicka medicinboll. Lite svagt nog det sista tycker jag. Även Angelicas knä börjar se ut som fok i sakta mak, bara man inte tittar under plåstret.

Vad annat? Hörde att nån som heter Francois kanske vill hyra min gamla lägenhet. Misslyckade försök att betala IKEA möbler med Visa på nätet har företagits. Och sen, inte minst, har jag skalat en massa morötter. Vad ska man med dem då? Could tell you, but then I´d have to kill you...

Aj tusan va prov det finns att rätta dessutom. Om en massa döda gubbar och saker folk bara tror... Tänk att offentliga sektorn betalar mig för sånt!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0