I kväll blir det Förbundslag!

På bilden ser vi Julia "Guldpannan" Thompson, Carin Ekström, Sanna Virtanen, Ann-Katrin Linfors och Emma Henriksen som Östersjöns härskarinnor i samband med B7-games på Dagö är 2006.

Ett av mitt livs största projekt har varit just Distrikts- eller som vi ålänningar vill kalla det FÖRBUNDSlagsverksamheten. Sedan detta millenniums början har ÅBD/ÅFF varit "min hemmaplan" och därifrån har jag avancerat till ett mer FBF centrerat perspektiv. Framför allt flickornas distrikts-region- och landslagsverksamhet har blivit det jag vaknat på morgonen för att hjälpa framåt.

Då jag öppnade denna nya blogg ombads jag hålla politik IFK/ÅU utanför. Det gör jag också tills vidare. I dag tänker jag emellertid bli mig själv och min Regiontränarinkarnation. Jag tänker här ge min syn på hur ÅFFs förbundslagsverksamhet (närmast för flickor, men varför inte även pojkdelen som är lika viktig!!!) enligt mig borde vara! Detta kommer att ske sent i kväll efter att dessa fått sitt:

Emilia


Rufus (längst fram), Linda är i Sverige och simtävlar


Sassa

SEN får de som orkar läsa vad jag tycker. De som bryr sig får ta ställning. De som skiter i det. De får, ja... Skita i det!

I natt alltså!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0