Denna morgon...

Hände detta! http://www.alandunited.com/news_read.php?id=13802  . Grattis Grattis! All lycka till hela familjen!!!

Till min telefon vill jag dock visa

så här.

Pappa Dahlin hade ju, så klart smsat mig tidigt i morse då det bar iväg, så jag skulle vata att ha hand om morgonträningen. Min telefon ville dock inte ta emot detta meddelande och inte heller ville den berätta det för mig... Därmed stod jag ute på gatan klockan 07.10 som överenskommet, för att hämtas upp av just Pappa Dahlin. Då han ej anlände tog jag mig för att ringa och fick till svar att han ju är på BB, har fått en son (till), men att bollarna är under hans garagetak... Jöu jöu... Ingen bil hade jag att ta till, så det blev att kalla på rektorn, som ju nästan åker här förbi då han far på jobb..

Taina fick jag tag i också och R.Lampén som stigit upp för att ploga igång planen fick låna bollar till våra spelare. Då jag sent om sider anlände till planen hade man världens skottövning på G. Ville inte avbryta då det såg så koncentrerat och bra ut. Fick bli lagledare och lite fixa med Maijus och Tainas Stockholmsresa imorgon. De ska ju träna med Djurgården denna vecka... Hoppas de kommer fram och att allt funkar..

Som jag ser det är det väl jag som ansvarar för ÅUs lagträningar nu några dagar... Då katten är borta dansar råttorna... Nej. Vi ska köra på den utstakade vägen och börja fokusera på lite snabbhet och explossivitet. På söndag har vi ju Kyykkä borta. Vi ska dessutom offra en ko på att Ilves och FC United spelar jämnt... Då borde vi ha en chans om vi gör tillräckligt många mål och lyckas vinna i Lahtis.

Tur att man inte behöver improvisera, utan allt går på räls!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0