On the road

Här är vi igen, som om vi inte hade varit nån annanstans. I en buss. Kåkes kunniga händer håller i ratten och jag antar att vi styr mot Västerås, för där går matchen.
 
I natt tyckte man att jag kunde ha vakten över Sally och därmed blev det inte svårt att vakna då larmet ljöd klockan 6. Jag behövde inte vakna alls, för jag var redan vaken sedan en tid och några gånger. Väldigt praktiskt.
 
Jag har nämnt det förr och säger det igen. Bortamatcher är inte orsaken till att jag jobbar med fotboll. De är ändå viktiga och jag kan efter en sådan här tripp komma att vara lite bättre på saker jag försakar på hemmaplan, samt att de är bra för laget också. I bubblan lever vi och ett liv med fotboll genomlevs här, nu och för alltid.
Same same, but a new year... Linnéas bilder tenderar att bli sneda då de publiceras. Denna hamnade nu rätt, av nån orsak... Vi kunde till vår glädje konstatetera att det är både båtmässa och Melodifestivalfinal att glädja sig åt på hemvägen... I fjol förorsakade båtmässan att det kändes som om det var mycket fler människor på färjan än det egentligen var.
 
 
En som har rest mer än oss andra är Samuel, som vi inte sett på en vecka. Vi meddelade att han blir upphämtad på Västerås tågstation. Det tyckte han passade utmärkt, fast han kommer med buss... Eftersom resan inte går till Dickursby är vi inte oroliga för att tappa bort Kjelle, så rätt avslappnat går det till nog.
 
Viktiga diskussioner har förts. Som huruvida kon vi åt till frukost, eller var det månne en gris, hade varit lycklig... Maryette Karring har synpunkter kring detta. Selma förstår inte heller helt och fullt hur man ska förstå nåt om man inte kan tyda en handstil, medan Ann-Sofie och Sofia förundrar sig över studentprov i svenska, då man ju redan kan språket. Miksu är vilsen och utomlands och folk går omkring med bara vrister. Inte Sara dock, men hon går i tofflor istället för skor... Kort sagt, ett fotbollslag på bortamatchresa!
 
Precis nu fick jag ett sms som undrar om jag vill ha kvinnor från Nigeria. Jag läser mellan raderna att det nog gäller fotbollsspelare. Hur frestande det än var att svara med det gamla Beavis och Butthead uttrycket "Bathe them and bring them to me" svarade jag dock att vi nog har truppen rätt spikad för tillfället...
 
Match är det som gäller i dag i mitt liv då. Hoppas de har de bra där hemma. Jag tycker om dem alla och hur vrickat det än låter ingår fotbollen i mitt sätt att ta hand om dem... Eller åtminstone att sköta min lilla del...
 
Sen hejar jag förresten på Fuldans i kvällens Melodifestival. Finlands chanser ökar om Rolandz vinner...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0