Vad ska vi vara?

I går kväll, då alla lagt sig, fick jag till en riktig kontorskväll. Jösses vad jag skrev och fixade. Skulle det vara så att jag vore kontorsarbetare skulle jag ha kunnat kalla söndag kväll för en riktigt bra arbetsdag. ÅU helgen genomfördes i varje fall väl vad jag förstod. Själv avlägsnade jag mig vid lunchtid så Fru Kickan kunde komma loss och jag kunde sitta i soffan och känna dels faderskap, dels en oro för om jag ska få allt gjort i kväll eller inte.
Här satt vi med Edit och Sally samt några till fram och åter... Denna bild är nog från kvällen ser jag på Sallys Barabapapapyjamas.
 
 
Edit var på träning också. Alla som sett Zootropolis och känner till sengångaren Flash får en liten bild av hur Edit agerade, som en följd av ytterst misslyckat näringsintag under dagen. "Då hon inte var huuuungriiig..." Nu är hon klokare och nästa gång äter hon nog, tror jag i alla fall. En sko tappade hon också, men Facebook berättar att den blivit upphittad av en lagkamrat och därmed finns i förvar, tryggt sådant hoppas jag.
 
Skoldagen kom att innehålla dramatik, åtminstone så här långt. Jag dricker kaffe ur en rätt stor mugg, med det engelska fotbollsförbundets logo. Den muggen kom bort sig efter lektion 2. Jag sökte efter den i klassrummet, lärarrummet, kopieringsrummet, toaletter och så vidare. Jag lät elever få veta att muggen var försvunnen och bad dem tipsa ifall den dyker upp någonstans. Sen fann jag den.. I diskmaskinen. Eftersom Fru Kickan, som ju skulle ha gjort det om hon jobbat här, Edit har också börjat prata om att man aldrig hittar sakerna eftersom Mamma städar bort dem hela tiden, lät jag utannonsera som allmän kännedom att inte lägga undan kaffemuggar i diskmaskinen under pågående skoldag. Eller inte min mugg i alla fall, det gör jag själv sen, åtminstone sätter den bredvid diskmaskinen... Det visade sig vara ingen mindre än Gerts som hade lagt dit muggen... Vi urskuldade det med att han ju är vikarie och rätt ny, så han får lov att ta detta som lärpeng. Under lektionen som följde bestämde vi tillsammans med 7C att Helvetet egentligen kunde benämnas "Den eviga kopieringsmaskinen". Kopieringsmaskiner är onda och människan kommer aldrig till fullo att kontrollera dem. Så sa jag åtminstone och barnen nickade skrämt.
Den här bilden tog vi i fjol. I dag åker denna trio på regionläger och folk i deras ålder, samt någon lite äldre också ska ta del av Samuels (och i viss mån min) info i WHAs cafeteria. åtminstone tror jag att det är där... Jag ska ha Sally mellan lite i fyra och klockan 18.01 då Fru Kickan och Edit tränar volleyboll. Sen ska jag direkt iväg, efter överlåtelse i Vikingahallen, på möte där jag hoppas vi kommer ännu närmare att faktiskt ha farmlagsspelare, då vi nu blivit med farmlag och allt.
 
 
Veckan i sig, förutom skolans schema skulle bjuda på, måndag som just förklarat. Tisdag kollegiemöte och sedan finns det en efterfrågan på att jag skulle åka till Eckerö för träningens senare del (Fru Kickan?). På onsdag är det faktiskt både Fru Kickans och Gurkans födelsedag och Röd Bettan ska bjuda på mat är det sagt. Blir det på tok med tisdagen måste jag troligen ramla in på onsdagsträningen före jag tar mig till Röd Bettan. Före alltihopa måste jag se till att presenterna kommer under kontroll. Edit, Sally och jag har en plan ser ni... På torsdag måste stora transfermötet hållas hemma hos Linnéa klockan 17, så vi får allt gjort lagligt och enligt FIFA standard. Så bestämmer FBF. På fredag, som börjar med tidigt ledningsgruppsmöte i skolan, behöver jag vara på  WHA klockan kvart över 3, för då kommer Medis språkutvärderare för att bestämma vilka språkkurser våra spelare ska få gå på. Jag måste vara där säger Medis... Sen är det träning och Pärla ska vara hos oss och bli över natten. På lördag är det IFKs ungdomsavslutning och såväl Edit, som Åland Uniteds A-lag har en roll där... Söndag får väl sen bli att sopa upp resterna så vi är redo för en gästspelare som kommer på måndag och så håller det på.
 
På onsdag anländer även vår nya målvakt och deadlinen för en spelare med kontraktsförslag går ut. Mycket skoj att vänta på. Jag vet att det kan förefalla jobbigt att leva ihop med mig. Det är dock inte ens hälften så jobbigt som det vore om jag inte jobbade med dessa saker. Jo, jag lovar!
 
Ligaschemat är ute på remiss. Ett ypperligt uppgjort program, med bara en par klockslag att lite redigera vad det verkar... Så, lessen alla. Jag klagar inte på FBF i detta ärende, fast jag är klubbfunktionär och jag borde göra det för min trovärdighetes skull.
 
Få förresten se om Åland ska byta regering efter dagens misstroendedebatt. Det tror jag väl inte. Hoppas dock att de "anklagade" tar sitt förnuft till fånga och medger att de har en del i skulden. Ofta blir man starkare av sådant, vet jag av egen erfarenhet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0