Min känsla är god!

Jag ska som vanligt vara försiktig med att vara positiv. Dessutom har det ofta känts bra i januari. Ändå, på något konstigt sätt, även för en cynisk Pessi-realist som mig, känns det harmoniskt och liksom stabilt gott. Då menar jag många saker förstås, inklusive familjen och skolan/klassen, men framför allt Åland Uniteds A-lag som denna helg bedriver tester och utbildning, samt introduktion.
 
Folk kom och gick på Idrottens Hus i dag. Linnéa och Ted presenterade sina roller och budskap med hjälp av Power Point presentationer. Sen drogs alla kablar ut och inför en svart ruta och lika blankt sinne gällande planering fick jag också prata ur hjärtat. Vem är jag, vad gör jag, vad gör jag inte och varför? Frågor som kanske inte fick svar, men Pille tyckte att jag gett en bild av mig själv så ingen mera behöver fundera på hurudan jag är, sa hon.. Det blev dock osagt hurudan jag är...
På tal om mobiltelefoner i skolan. Dessa är i alla fall myndiga och väldigt sociala samt seriösa idrottare. Bilden är tagen under de sista sekunderna av en paus. Självklart är det bara ledarna som använder mobiltelefon under själva programmet, precis som det brukar vara i skolan och vad jag vet på de flesta ställen.
 
 
Nela anlände och visade även hon bilder, främst på sig själv som liten, sina barn och annat fotbolls-idrottsrelaterat. Även de som inte vet vem hon är från tidigare fick ett gott intryck av henne vågar jag lova. Massör-Tomas dök upp i något som jag trodde var hans pyjamas, men som visade sig vara en yogadräkt... Skulle jag beställa massage av honom om jag var spelare? Jag tror faktiskt jag skulle det. Styrelsen, alla utom en presenterade sig. Eller ja, Bosse vägrade säga vad han hette, för det hade han ju redan gjort i torsdags. Lena och Richard dök upp efter lunchen, som de facto var väldigt lyckad och så bar det iväg till Idrottsgården för tester.
 
Som jag inledde. Jag har en väldigt god känsla över allt det här. Laget verkar bonda väl nu i början. Vi har en stor stab och mycket folk kring laget. Eller, jag vet ju att vi är få, men för spelarna ser det nog ut som om det kryllar av oss. Sara och Rosita uttryckte faktiskt redan sin förtjusning över sina första intryck och det gäller för oss att se till att detta hålls på denna nivå.
 
Vid testerna visade Samuel lite av det som vi nog vetat att finns där, han är ju ändå huvudtränare. Alla på en linje och sedan planktävling fram till utmattning. Han sade som orsak "I Think this is fun!" Bra... Jag sa ju att det kommer fram något av en reptil i alla då de blir huvudtränare. Signy sade sig även vara rädd för ormar och råttor och hoppas att det inte ska finnas sådana här. Jag hoppas mest att det inte finns sådana i huset där vi satt henne att bo.
 
I samband med att laget tog sig tillbaka till Idrottens Hus för kostföreläsning och smörgås, som ju skulle ha varit en orsak för mig att gå med, ville Fru Kickan ha kebab, så jag åkte hem och... ja åt upp kebaben jag köpt. Nu märkte vi att det inte finns kaffe, så jag får väl lov att handla igen innan vi drar nåt gammalt över oss här hemma.
 
Såja, nu är det nära att Edit märker att det är julutsopardag... Jag vet nog, men säger ingenting. Godis är köpt ifall vi skulle bli fast.
 
Gurkan och Pärla som gästat oss ända sedan i går eftermiddags gick just hem. Hammarby lär ha slagit HJK med 1-0 i Helsingfors. Herrarna står på tur direkt efter. Sally har börjat äta på tuggleksaker... I morgon klockan 10 är det dag 2 i ÅUs A-lags inledningshelg. Då ska gruppcoach Mikael, fysio Anders och Målvaktstränare Victor också introducera sig... Kanske även Elsa och Selma hedrar oss med sin närvaro nu när de förstått sig på schemat...
 
Som sagt, nu då det känns så... Jag tror detta blir bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0