Det blir supertisdag och jag tänkte försöka landa stående

Jo, det där. Nu tänkte jag fyra iväg tisdagens text så här på måndag kväll så den säkert blir gjord. Tisdagen blir nämligen inget för kvinnor och barn, fast den just mestadels handlar om dessa. För 7G betyder Supertisdag att de träffar mig på morgonen och jag pratar om Jesus. Sedan träffar de mig igen på eftermiddagen och jag fortsätter att prata om Jesus. "Amen" sade deras klassföreståndare. Jag sade "Jomen". Jag kommer också att hålla lektioner med andra om helt andra saker, som till exempel varför Indien blev brittiskt och sådant där. Sen gäller det att få in lite ishockey, Finland-Kanada och sprintskidning i medvetandet. Utgår från att alpina kombinationen och herrarnas slopestyle och halfpipe gått väl under natten och morgonen, så dessa reder sig säkert.
 
Så långt funkar det säkert ganska vanligt, tror jag... Sen hade jag förberett för en tisdag med kollegiemöte och därefter ska jag hålla ett föräldramöte för min klass vårdnadshavare då vi ska dryfta huruvida augustiresan till Gotland ska genomföras och hur den i så fall ska finansieras. I kväll, alltså i dag måndag, då Fru Kickan kom hem från träningen och jag satt i soffan med Sally som minsann pajat alla djuren i de olika böckerna jag våldläst för henne så hon skulle spy lite mindre, då meddelade hon ivrigt att hon ombetts spela match i morgon...
 
Jag tycker av princip, att om man ombeds spela match, då spelar man match! Fru Kickan får helt enkelt föra och hämta Edit från dansen och sedan ta med henne och Sally till lagets samling på Vikingavallen. Jag är på kollegiemöte, sedan kör jag ut till Eckerö för att göra en grej jag måste göra där i anslutning till träningen och kör blixtsnabbt tillbaka. Sally får helt enkelt komma med på föräldramötet. Ja ja, så där har de flesta mammor säger väl just mammorna... Nå, då blir det helt enkelt att hinna, samt leverera info, samt föra diskussion med föräldrarna som de facto själva känner sig ditsläpade. Jag vet hur det är, jag är själv tvungen att bevista en hel del föräldramöten som just förälder och jag vet inte hur jag skulle uppskatta det om den som kallat till mötet hade en skrikande baby med sig. Det kommer dock att gå.
 
Vi kommer sedan att åka hem och troligen lägga den då helt fasansfullt trötta flickan och invänta volleybollresultatet. Meningen är sedan att jag även ska informera Magister Sviberg om att Tottenham-Juventus spelas med kick off 21.45. Sen ska jag se Tottenham-Juventus själv. Då kanske det även finns någon liten middag att tugga i sig.
Hur vi än vrider på det är vi nog lite en bollspelsfamilj, fast alla kanske inte gillar tanken...
 
 
Jag hörde att det är sportlov nästa vecka. Bra, då hinner jag säkert ordna med de nya bollarna som fyller vårt garage och få dem i användning. En par dagsmöten kunde jag få in också och så skulle jag vilja hinna kolla lite träningar före matchen med.
 
Edit undrade just varför alla sportaktiviteter, som fotbollsträningar och dans ställs in under sportlovet. Det är ju då man ska sporta säger hon! Jag kan inte annat än hålla med. Paller och jål!
 
Mina tankar går till JIK damers B-lag i volleyboll och Fru Kickan. Må det gå väl i morgon! Lycka till typ. Må även mina elevers vårdnadshavare visa förståelse för att jag kan komma att bära på en skrikande unge. Må Åland United bedriva ett gott morgon- och sedan eftermiddagspass och må sedan även allt gå väl i den finländska olympiska truppen.
 
Svårt att hålla på Juventus mot Tottenham måste jag medge... Vet nån när herrarnas ishockey börjar i OS förresten?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0