RKJ 16

Då var det dagen då min son fyller 16 år. Eftersom den traditionella uppvaktningen skulle ske i hans mors hem och klockan 7 på morgonen var vi beredda på tidig väckning hemma hos oss. Edit hade satt sitt alarm på halv 7 trodde hon. Det visade sig vara halv 5 och då hennes alarm råkade vara placerat bredvid mig blev det jag som... Ja, ni vet...
 
Nåjo, vi kom till platsen och tillsammans med 2 skärmar, Linda på den ena och Emilia och Joel på den andra äntrade vi rummet och gratulerade 16 åringen, som inte alls var så pigg som han brukade på sina födelsedagsmorgnar då han fyllde färre år.
Här är en bild som han såg ut sommaren 2011 då granngumman vår fotograferade till ett bokomslag. Vad jag kan erfara kommer han att förbli min enfödde son, bland en massa flickor och jag hoppas han förstår hur speciell för mig han är, trots att han inte är imponerad av min förmåga att producera barn. Kvantiteten jo, men jag kunde lite tänka på hur jag gjorde då han kom till säger han... Jag vet å andra sidan inte om det är så lämpligt om jag tänker på just det... En bra man är han dock. Många faser har han gått igenom som vi alla. Nu har han börjat "komma ut ur sitt rum" som det brukar kallas. Inte så ofta eller så länge, men han har visat sig vara riktigt trevlig då man pratar med honom. Som sagt, jag hoppas att han förstår vad han betyder för mig. Jag vet att man inte alltid hinner berätta om allt som händer en till sin far. Men jag hoppas att han. likt mig själv, kommer att sätta värde på farsan helt i det tysta, utan att någon behöver höra så mycket om det. Inte farsan själv heller, han vet nog, hoppas jag... Lycka till Rufus och ha en trevlig kväll, som jag förstod att du hade på agendan!
 
 
I övrigt kan jag avslöja att Åland har 12 dam- och flicklag från Åland Uniteds A-lag ner till JIKs F 2011. I övrigt finns det 7 st blandgrupper där flickor spelar tillsammans med pojkar. En samordning mellan alla dessa grupper och flickor skulle kunna utföras och upprätthållas genom ett centralt organ. Mitt förslag vore alltså att organet kallades Åland United. För att så ska gå måste de 8 ägarföreningarna ge Åland United det mandatet och dessutom medverka till att samordningen kan koordineras och ske. Det bara är så! Punkt slut!
 
En monolog för 8A om meningen med allt och om vad jag menar med ordning har jag hunnit med. De flesta, tror jag, förstod någonting, någon enstaka förstod nog ingenting alls, men vad kan man vänta sig.
 
I går kväll kom jag dessutom på att jag ju borde vara pappaledig också. Det om nåt blir stökigt... Denna gång gäller två veckors perioden både skolan och Åland United och den infaller ganska snart väl... Hoppas det finns vikarier på alla fronter då. Programmet lär ju jag få stå för i vanlig ordning.
 
En klubb har nu väckt ett ärende som Damernas Liga rf beslöt om i våras. Klubben har totalt missat att vi beslutit i saken och därför kräver klubben att vi nu diskuterar det... Sen skyller man på FBF för att vara Kalle Anka.... Jag bara säger...
 
Messi mer eller mindre förstörde Juventus i går kväll. I dag får vi se om det skulle vara Tottenham på agendan, kanske... Hoppas Rufus får en god 16 års dag. Min spårade lite ut som jag tidigare har nämnt i vaga ordalag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0