Trött, men så ska det väl vara

Jag läste i en bok som jag fick av Emilia och Joel härom dagen ett citat om föräldraskap som jag gillade. "Att vara förälder är som att vara en för liten filt. Man försöker täcka in alla, men alltid är det någon som fryser." Lite så är det, som förälder och även som lärare, tränare, Sportchef och säkert det mesta. En sak som dock antingen tröstar, eller så förskräcker är att de flesta som fryser nog finner värme i alla fall, fast filten man representerar inte räcker ända fram.
 
Jag har sagt för mycket redan om me too. Sanningen är väl att jag inte ska säga så mycket, eftersom det inte är upp till mig att bestämma vad som ska sägas. Att behöva konfronteras med sitt eget barn i offentligheten är absolut inget jag vill göra och jag drar mig tillbaka med konstaterandet att jag älskar er alla fem! Hoppas jag kan vara till nytta någon dag, på något sätt.
 
I dag har det varit kalas i Vikingahallen. En Edit utklädd till enhörning drillades tillsammans med 13 kompisar utklädda till andra saker i dels tre styrda lekar "som inte alls var roliga" enligt endel och "som var jätteroliga" enligt andra. Tårta och glass åts, presenter utdelades, några skador inrapporterades och tårar fälldes. Ett härligt kalas och Edit säger att hon är nöjd. Bra så.
Finland-Serbien i dag klockan 17, sen är det också ligakval i Uleåborg.
 
 
Fru Kickan anlände just hem med Sally. De blev kvar efter kalaset och tittade på volleyboll. Om någon undrar ifall jag är inspirerad att återvända till skolan i morgon är svaret faktiskt att, inte riktigt just nu. I morgon är det säkert bra.
 
Sen är det lite lika som den där filten att bedriva kontraktsförhandlingar också. Folk vill ha och jag kan inte ge, för att jag helt enkelt inte har...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0