Tillbaka, i en ny verklighet

Torsdag morgon grydde och ingen väckningssignal, förutom ett sms om att ett paket från Famo Virta anlänt. Bäst att kvittera ut det då. Sally var så medtagen efter gårdagens fotosession hos Grannkärringen att hon sedan var medvetslös fram till ungefär midnatt. En hel Chelsea-Roma låg hon där och liksom bara ryckte till emellanåt... Undra på att natten sen gick till skit, så där helt bokstavligt. Edit ska och luftas med Röd Bettan och Pärla. Rufus lär ska vara i Sverige och jag lär ska hämta upp honom sent i kväll. Vet nån vilken tid bussen från Eckerölinjens sista anlöp kommer till Mariehamn? Det är i alla fall då...
Det här får bli ett avslutande minne från dessa Pappaledighetsveckor hösten 2017. Tack Sally och Tack Fru Kickan. Nu blir jag en kvälls och tidig nattpappa, och en morgonpappa med för Edit, samt fortsätter som en då man behöver honom pappa för Rufus... För utlandsflickorna är jag väl han där som bor i huset där vi brukade få sova, eller vad det nu blir. Världens gång.
 
 
I dag ska jag alltså börja ta mig tillbaka "på riktigt". Möte med Ted och Samuel blir det i eftermiddag. Pojkarna har gjort mycket "under cover" arbete och nu ska vi se vem och hur som får sy ihop dem till mera publika nyheter. Just nyheter känner jag att Åland United behöver producera för att hållas och även bli så intressanta som Samuel sade att vi vill vara i gårdagens tidning.
Sådant här lär det dock inte bli mera, eller åtminstone tills man upptäckt hur opålästa och allmänt idiotiska man är. Samstämmiga uppgifter gör gällande att min och min förenings uppgift enligt våra ägarföreningar ska vara att driva ett Ligalag och att inte blanda oss med ungdomar och flickfotboll åtminstone på eget initiativ. Som sagt har jag inte varit med vid ett enda tillfälle då detta diskuterats, bland annat för att ägarföreningarna specifikt har velat prata om dessa saker utan min medverkan. Detta lämnar förstås många lösa trådar och faktiskt en hel del vilsna flickor och föräldrar till dessa. Inget formellt beslut om något har fattats vad jag vet, men jag lever enligt detta från och med i dag och så ser vi vart det bär. Egentligen tror jag att media kunde ha intresse att bevaka ÅUs höstmöte av denna anledning också... Men kanske det inte är så viktigt. Åland United fick ju heta FC Åland i dagens Ålandstidning, så vem bryr sig egentligen?!
 
 
Jag har inte helt hämtat mig från kochocken i går... Jag måste säkert laga mig till skolan redan nu före helgen och ställa dem rätt. PÅ RYGG!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0