Pappan i mig har vaknat

I och med jag har vaknat har Pappan gjort det. Jag vaknade med hjälp av några av dem som gör att jag är Pappa. Tack för det allihop, även ni som inte var med och väckte mig. I dag är det Farsdag och utan oss som har gått och blivit pappor skulle det inte finnas människor på Jorden. Bara så ni vet.
 
Eftersom man firar kanelbullens- och vattenklosettens dag med mycket mera kan man väl också ha Farsdag... Där har ni mina synpunkter på detta.
 
Alla mina kolleger, inklusive min egen Far önskas hjärtlig lycka och välgång. Tack för detta!
Eftersom det visade sig att vissa människor hade missat Hello Kittydräkten för några år sedan kommer här en bild. Är det så här ni vill ha mig? Synd i så fall, för dräkten är sönder och försvunnen.
 
 
Människohandel är förmiddagens tema. En lyckad sådan kan komma att ge ÅU en åttonde spelare inom en rimlig framtid. En misslyckad sådan ger oss ingenting, annat än en massa tom text både här och där...
 
Sally är en knepig liten en visar det sig. Hon har synpunkter på en hel del, men kan inte riktigt formulera sig så man förstår... Futsal i dag. I morgon åker Samuel iväg med ligatränarkollegerna. Linköping och Manchester City är besöksmålen. Jag skulle ta dem om de erbjöds och jag levde ett annat liv.
 
Glad söndag och Farsdag till alla. Både fäder och andra! I kväll avgörs de första VM platserna i play off matcherna... Visst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0