Helt sjukt

Väldigt tidigt i morse kom Edit in i vårt sovrum. Hon sade "Hej, jag tror att jag har fått magsjuka". Sen böjde hon sig framåt och spydde på mina fötter rakt i vår säng. Jo, jag tror hon har magsjuka... Ifall Emilia där i Polen och Linda i San Diego mår bra, då kan jag stoltsera med att hälften av mina barn är friska. Ja, Blobben förstås. Med honom blir det ju över hälften och allt är väl. Rufus hoppas jag har fått sova i natt. I går då jag förde in hans dator i hans sovrum i Jomala såg han mig nog, men jag undrade om han begrep att det var jag. Riktigt trött och groggy var han. Hoppas han och Edit snart mår bättre och så klart att de övriga, samt Fru Kickan, busschaufförerna på Williams buss, TV 4s nyhetsuppläsare och alla andra inte ska drabbas av något hemskt alls.
Den här fina Musse Piggmössan hade Edit i går i skolan och då hon sprang till dansen. I dag ligger hon hemma. Få se om jag behöver joina henne i morgon. I dag kunde jag inte bli kvar, utan Fru Kickan fick ta det.
 
 
Som sagt hade jag inte läge att bli hemma idag. Först skulle jag öppna Vikingahallen för Åland Uniteds morgonträningar. Sen var det ju så att 7B skulle ha prov lektion 1 och det behövde jag ju göra, samt kopiera också och dessutom hade vi ledningsgruppsmöte. 6 schemalagda lektioner och sedan ett möte med Pille Raadik vid halv 4. Det blir tyvärr knappast att bevista kvällsträningen vad det verkar...
 
Då jag informerade 7B att bara de som inte bryr sig om hur bra världen är i framtiden kan lämna upp provet redan nu, steg ingen upp. Tre minuter senare vågade den första. Just nu sitter 5 st kvar... Det kanske är något med hur man säger saker. Ingen har svarat på det brev till föräldrarna i 7A jag skickade i går. I och för sig fanns där ingen fråga heller, men jag märkte hur vissa formuleringar såg ut nu då jag läste igenom texten. De kanske inte vågar svara helt enkelt...
 
Jepp. Ett projekt i dag kan vara att fundera på hur jag ska planera morgondagen ifall jag ska vara hemma med Edit. Lektionsplanering och också lite logistik kring hennes fotbollslag, samt kring de lag jag är medverkande i annars också. På fredag fyller Linda år, Emilia är hemma från resan och vi åker till Åbo för att se om TPS klarar av andra än så kallade "bottenlag"... Förlåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0