Ja, vi vann ju i alla fall

Som vanligt har jag ej långa utläggningar i fingertopparna så här i buss. Dessutom är jag utomlands så lite spak och nervös är jag allt. Denna dag har bjudit på sol och en inte riktigt fulländad fotbollsmatch. Jag går inte in på detaljer, men det här var nog inte nån höjdare i sin helhet. Motståndandarna våra var inte heller så vassa, men vi vann ju i alla fall. En straff efter foul på Raissa och mål med tysk precision på straff av Flo.
Varken laget eller Maiju hade nån riktig Hallelujaupplevelse på Ringvallen i Västerås i dag, men som sagt tog vi faktiskt vår första seger för försäsongen.
 
 
Goda inhopp av en par B flickor, Elsa och Alva såg vi och även lite annat att minnas. Dagens huvudperson är Craig. Det som händer i Västerås stannar dock i Västerås så inget mer kring det. Just nu är han fullt sysselsatt med att England leder mot Skottland i rugby och morgondagens Old Firm på Celtic Park. Ingenting, absolut INGENTING annat existerar för honom säger han, på samma gång som han vill att Linnéa ska flytta Franks till Rosella. Bosse och Lillemor, speciellt Bosse vill inte nämnas i denna text så vi låter bli.
 
Hemma lär Edit ha spelat målvakt i första matchen som laget hade förlorat. Efter det har Fru Kickans rapporter dött ut och jag vet bara att de, Edit åtminstone, laddar upp för final i Melodifestivalen. För egen del går kvällen i bussåkningens, färjåkningens och lite så där arbetets tecken. Craig avser inte att se Melodifestivalen, utan riktar in sig på Eurovisionsfinalen självt, där han på förhand längtar mest efter Makedoniens sångare som Craig är övertygad att är lierad med Djävulen.
Richard är också med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0