It ain´t over yet

Riktigt precis just ska jag lämna skolans och klassrum 12. Jag är tillbaka här och klockan är lite över halv 11 på kvällen. Denna dag liknar inte många andra och det är ju bra för vad vore det annars? Men sanslös flow utan att alls vara flow.
I morse träffade jag Robin som jobbar i min skola. Han var väldigt konfunderad att ha blivit sågad av sin tränare i tidningen. Jag lovade skriva om det hela här och nu brister jag i och med att jag inte fått en enda rad till pappers före nu. Väldigt konfunderat alltså... Robin trodde allt var överenskommet och lugnt. Så tyckte tydligen inte tränaren som visade klass och kvalitet genom att skälla ut sin spelare i lokalmedia... Tur att man inte är involverad i IFK Mariehamns ishockey...
 
 
Dagen, kvällen och nu natten är ytterst tajt.
Dessa tre har jag sajnat för oss och i samband med det uppsökt Thomi Fonsell i hans kök, samt Linnéa i mjukistillstånd. Linnéa var i mjukisdräkt, jag är bara mjukis så där annars.
 
"Hej då Pappa, jag älskar dig!" sa Edit då jag drog iväg. "Stäng dörren och tänd lampan" sa i sin tur Fru Kickan. De blev hemma och jag ser dem igen onsdag morgon, precis så jag kommit hem från Vanda. Där ska det vara Mediaöppning för Damernas Liga imorgon, tisdag.
 
Emilia var nöjd med sin studentskrivning och Rufus skiner med munnen utan tandställning...
 
Precis just ska jag plocka upp Maiju och hoppas få allt med och till platsen i morgon... Få se när denna här uppdateras nästa gång. Hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0