För litet för för mycket

Jag hart gjort ett djärvt beslut denna fredag. Jag hinner inte till träningen. Lite många munnar att mätta på olika fronter nu. Alla är sig själv närmast och den som är närmast alla dessa på samma gång är jag.
 
Tog vi brons i herrstafetten som jag tyckte någon ropade? Vet inte faktiskt. I morgon spelar ÅU i Eckeröhallen. Biljettpriser är samma som i fjol om nån undrar. Det kommer ju så få i alla fall, så vad ska vi ändra för? Fler människor uttalar sig om IFKs höjda priser än sådana som de facto köper ÅUs oändrade biljetter. Kanske det blir ändring?
 
Försökt ringa folk, utan framgång. Ett enda SMS från Fru kickan har kommit fram till mig. Där står "Mörk chokladmousse"... Ska jag köpa det alltså?
 
I morgon ska Edit på kalas och Rufus har match visade det sig... På något sätt fixar jag evenemangen och de uppgifterna jag har kring Hammarbymatchen. Det blir måndag snart och då ska väl Ligaföreningens fd ordförande ha hört av sig så verksamhetsberättelsen och bokslutet kan färdigställas och överlämnas till rätt instans. Åtminstone hoppas jag det, samt att jag haft läge att göra nåt åt dem jag med, bara de först kommer in.
 
Jo, jag har åsikter om Finlands Damlandslag som möter Serbien på söndag. Jo, jag följer några herrligor. Jo, jag vet att Finlands finansministerium har räknat om klumpsumman för Åland utan att fråga lagtinget, samt att det är fel. Jag vet att det diskuteras om kommunsammanslagningar och att betygskriterierna i Sverige räknas om för utländska studeranden, bland annat Emilia... Jag följer med detta och har även åsikter.
Tänk om jag vore miljonär och bara kunde göra så här...
 
 
Jag hörde mig själv förklara det tyska blixtkriget mot Frankrike sommaren 1940 med "Det är svårt att försvara sig med grodlår och baguetter så det är klart att Paris föll innan en enda musketör hann prutta..." Skulle det inte vara så att vi är på hälft med det mesta skulle jag säga, hörs på måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0