Egentligen nog stolt, men trött och lite knäckt

Så var det över då. Eller, vi susar längs Åbo motorväg och är hemma vid 2 tiden i natt om allt går som det ska. Förlust, med ett baklängesmål i sista minuten av Sini Vehviläinen som är Damernas Ligas Fairclough. Hon blir inbytt och gör mål. Detta var väl hennes 78 ligamål om jag inte har fel. Jag lovar att hon inte har startat 75 matcher. Utan att ha full koll påstår jag att hon blir inbytt i 75% av alla ligamatcher hon spelar i... 2011 blev hon inbytt mot oss med HJK i ligapremiären i Talihallen. Då avgjorde hon matchen med ett skott precis under ribban. Så gick det i dag också, för Honka i Esport Areena. Surt för oss, som hade gjort en väldigt god andra halvlek.
 
Det där att jag är stolt baserar sig på hela inställningen till situationen att värma upp bland innebandyspelande ungar på en löparbana och att finna sig i att folk sprang huller om buller i den stora idrottshallen det hela utspelade sig. Jag är också stolt över hur Maiju coachade laget och gjorde goda ändringar och poängteringar i halvtid som faktiskt fick oss tajtare och mer spelförande än i den först halvleken. Det logiska hade varit att vi hade gjort ett mål ungefär i 75e minuten eller något och sedan vunnit 1-0. Fotboll är dock inte logiskt i all sin logik och det mest underbara spelet i hela världen. Det blev inte 1-0 till oss, utan till Honka som utnyttjade sitt enda skott mot mål då Vehviläinen slog till på passning av Milla Punsar. Därför är jag lite knäckt, men även fullt medveten om att detta är det liv jag valt att leva. Ett bra liv!
Vi hade rygg på både ett och till och med tre poäng i dag...
 
 
Middagen är äten och vi rullar alltså mot Åbo. Craig passade på att utveckla sina tankar om Glasgow Celtic under måltiden. Han förbjöd mig att citera dessa, då han är rädd att få sparken (varifrån månne), men de omfattade både Påve Franciscus och Drottning Elisabeth II...
 
Liver går vidare och vi lever detta i en buss, som för oss mot oktober. Hemma väntar familjen. Hoppas de orkar vänta hela mitt liv. Alltid då och då kommer jag ju hem och till deras tröst åker jag snart igen...

Kommentarer
Postat av: THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom [email protected]

Svar: Tack det känns som att vi fått din poäng i och med dina 13 inlägg. Jag rekommenderar väl inte direkt, men så ingen ska säga att jag är ogin lämnar jag just denna framme och tar bort de 12 andra. Kärlek och kraft till dig med.... Eller vad ska jag säga?
enligtvirta.blogg.se

2017-03-28 @ 19:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0