Vem vill du vara?

Äntligen tillbaka i vardagen. Som jag sagt är jag nog inte mycket till semesterperson, åtminstone på lång sikt... Små stötar i taget går bra, men då dessa lägger sig efter varandra i en lång smet och liksom ändå inte blir semester då jag ju har flere jobb är det inge vidare i sig. Nu har jag fått vara i skolan i alla fall och mycket riktigt kom det där om att "ha laddat batterierna"... Jag tajmade rektorn till 5,6 sekunder i auditoriet innan han fick till det. Han påstår att han läst min blogg och därför med flit sade det. Jag tror han bara fann sig själv fort jag. 5,6 sekunder, imponerande!
 
Både mitt eget och klassens schema visade sig stämma, bra där igen rektorn och nu kör vi på till juni... Ja, förstås är det påsklov, sportlov, kristihimmelsfärdslov och allt möjligt, samt studiebesök, PRAO, temadagar, Mats Löfström och nämn vad som helst som inte bara har med undervisning att göra, så trycker vi in det. Men på jobb får vi vara i alla fall.
 
Ligaprogrammet, eller ett förslag till det har kommit och ska kommenteras under denna vecka för att publiceras någon gång nästa vecka eller så ännu senare. Synpunkter finns det minsann. Alla tycker så klart att just ens egna synpunkter är de viktigaste så jag avundas inte alls honom som lägger ihop allt.
 
Just nu precis får jag frågor om könsneutrala omklädningsrum, ifall man får spela för ÅU om man är född som man men definierar sig som kvinna, ifall jag ändrat starttiden för matchen 4e februari på Förbundets server, ifall bastun är på, hur många bollar jag hämtar till flicklagets träning i morgon  och dessutom skrattar Edit och Fru Kickan extremt högt åt tokiga katt-och hundfilmer här bredvid mig. Jag kan även konstatera att Finlands Herrlandslag vunnit en landskamp i sin första match utan Hasse Backe som tränare. 1-0 mot Marocko blev det i dag... Slovenien var det visst i nästa.
Nästa vecka spelar damerna också landskamper på sitt Spanienläger. En allmän undran har framlagts om vem som månne är tränare för det finländska damlandslaget under dessa matcher. Alaja är sjukledig till råga på allt. Det är inte bara hos oss det är småstökigt...
 
 
Vid träningen i dag var, förutom fascinationen över Richards byxor, som han själv och måste erkännas inte jag heller, riktigt begriper, den stora grejen Maijus mötesteknik då vi ritade blommor på en tavla alla tillsammans. Det hela ledde sedan fram till gemensamma mål för laget, som sedan varje spelare skall fundera vidare på hur vi ska kunna uppnå. Vad innebär det för gruppen, vad innebär det för varje enskild spelare, en själv alltså...?
 
Jag fick vara med och rita en blomma. Jag fick dock aldrig frågan om vad jag kan göra för att uppnå målen. Jag funderade emellertid på vad jag skulle ha sagt. Jag tror jag hade sagt något i stil med: "Jag tänker lära känna alla flickorna och ledarna så bra det går, så jag ska kunna anpassa mig och hjälpa var och en på just det sätt var och en behöver. Detta utan att rucka på lagets mål och utan att död mig själv eller någon av mina nära. Jag vill inte ta mig själv för given, men vill att alla andra ska kunna göra det. Sen då vi lyckas har vi gjort det tillsammans och ingen ska riktigt veta vem som har gjort vad!" Så hade jag sagt... Så skulle jag säkert säga i skolan också... Och hemma. Åtminstone skulle jag vilja vara sådan...
Bri är tillbaka på Åland och ska i morgon börja sin bisyssla som flicktränare. Spännande kväll i Eckerö på många sätt.
 
 
Förutom träningarna i Eckerö ska jag försöka börja simma på morgnarna, med start i morgon. Japp, så blir det nu Halleluja... Lite undervisning och kontorstjafs däremellan och sedan via Edits skola där hon med hårknut och allt ska fraktas till dansen och sedan fylls min bil med bollådor till det äldre flicklagets behov.
 
Mitt knä har vållat allmän uppståndelse. En trolig prognos är att det är "vatten i det". Fine... Det lär inte döda... Det håller sig väl till den där prostataundersökningen som ju också väl är på väg. Någon hade ringt från Ålandstidningen i dag. Då jag ringde tillbaka svarade en telefonsvarare att "Personen ni försöker nå är ledig ända till torsdag"... Måtte bli tomma sportsidor några dagar kan man tänka... Edit och Fru Kickan har nu hunnit i bastu. Edit har som mål att springa naken i snön. Det har jag förbjudits att göra här hemma. Typiskt!!!
 
Enligt matlistan är det morotssoppa i morgon på jobbet. Really?! Mat-Inger, vad i helskotta?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0