Vad gjorde du när Trump svor presidenteden? Jag åt mikrohamburgare jag.

I natt styr Vikingline kosan mot Helsingfors. Det gör de ju i och för sig varje natt, men i just i natt är jag med. Till Avauspotku bär stigen. Hemma igen på söndag natt, eller morgon, hur man nu vill se det.
 
Ligaprogrammet kom även offentligt och jag hamnade direkt att agera då Kupsi tydligen dragits så in i USA känslan som denna dag för med sig att han placerat vår bortamatch mot Pallokissat till den 4e juli, istället för onsdagen den femte som vi planerat. Man tycker inte att det skulle vara så stor skillnad, men det har lett till att Kuopio i sin tur kontaktade Uleåborg och har nu som dominoeffekt flyttat även Pallokissat-ONS. Det känns stabilt att programmet endast är publicerat som webbsida och inte i "pappersform" då det liksom lever hela tiden ännu också.
 
Skoldagen var intensiv och sen blev träningen en intressant tillställning då Craig arbetade med laget som vilken kurator eller högstadielärare som helst. Jag upplever våra pre-season förberedelser väldigt annorlunda än alla år hittills. Jag kan om någon vill återkomma mera specifikt utan att avslöja sådant som man inte ska avslöja vid tillfälle. Men om jag jämför med alla försäsonger jag upplevt i ÅU liknar upplägget för denna mest den som vi hade 2012, utan att alls vara likadan ändå. Som sagt. Jag kan återkomma ifall jag inte ändrar mig.
 
Sen kom jag hem och åt mikrohamburgare medan jag såg en väldigt, jag vet inte hur jag ska uttrycka det, råbarkad president hålla ett tal om hur allt ska bli annorlunda och hur amerikaner ska bry sig om amerikaner etc etc etc. Donald Trump tog över världens mäktigaste land och tog därmed alltså faktiskt över. Herreminje vad dåligt hans tal var. Tänk att folk tyckte Hitler var bra då han höll likadana tal på 1930-talet.
Här är en bild på då han nästan köpte en fotbollsklubb i Colombia härom året. Han är också absolutist, som Hitler var. På basen av hans barnaskara och mängden av ex- och nuvarande fruar är han i alla fall inte impotent och han äter väl kött. Bra att hitta något litet sympatiskt drag i karln.
 
Systrarna Fru Kickan och Gurkan firar födelsedagsmiddag i grannhuset och Emilia tog en liten danspaus för att återvända sa hon då hon gick här förbi medan jag satt vid datorn och TVn. Edit är hos Röd Bettan och kommer i morgon att spela turnering i Godby. Enligt programmet borde Rufus också spela matcher i morgon. Vet ej om han tänker det. Hoppas, men jag kan inte göra mycket därifrån Helsingfors. En del av planeringen gäller att hinna från färjan i tid till mötet och sedan från mötet tillbaka till färjan. 4ans spårvagn kan man säkert lita på.
Och vad hittar vi här då? En mexikansk mur! Kan man tänka sig... En sådan här kan man bygga på samma gång som inga mexikaner ska vara med och bygga alla flygfält, broar, vägar och tunnlar som tydligen ska dyka upp när det amerikanska folket får tillbaka sitt land. Det låter ju precis som... Jo jag vet att jag ältar...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0