Söner skall förlägga sina fäders hammare och stor förvirring skall råda

Rubrikens citat kommer ur en klassisk film som jag själv tycker att alla borde se. Det är för övrigt mycket film just nu här i mitt klassrum. Både Hitler och fängelsemiljö har studerats genom rörliga bilder här i klassen. Till och med självaste Rektorn har varit inne, så det tyder ju på seriös verksamhet, minst.
 
Raissas bagage är fortfarande försvunnet. Ted jagar över hela världen och messar följdfrågor till mig som jag så klart inte kan svara på. Nu kommer han att åka hem till Raissa för att ställa frågorna till henne. Jag är tacksam över att han gör detta. Det sade jag även till honom. I det samma funderade jag på om jag egentligen ska ha dåligt samvete för att jag inte reder ut detta själv. Borde jag?
I morse då jag var gäst i Steel FM, radiostudion tillfrågades jag faktiskt om vilken min titel i klubben är, då jag mest förefaller samla bollar och vara lite allt i allo. I Åland United kallas detta Sportchefsskap. Internationella huset verkar ha långsamt internet också. Då ber de mig fixa det. Men så klart, vem ska de be? Då det behöver lagas cykeldäck då plockas i alla fall Landshövdingen in, det är klart!
 
 
Denna vecka blir spännande i och med att vi först ska reda ut vår sponsorering, liksom vem ska ha vad och synas när. Sen ska jag ta mig till Helsingfors för seminarium och ordförandeskap på lördag och vara på returfärjan redan innan seminariet är avslutat. Ligaprogrammet blir förhoppningsvis publicerat i slutet av veckan och då är spänningsmoment 1 när vår bortamatch i Jyväskyla ska börja , i och med att ingen där har svarat på en enda mail och 2. vad WHA säger då jag bokar för ligamatcher, eftersom de alltid säger att IFK måste boka först. Men då FBF har synkroniserat det hela så att vi och IFK inte ska spela hemma på samma gång. Sen pratar vi, stöter och blöter och i slutändan ringer ändå Mattsson och undrar om vi faktiskt alltid spelar på WHA. Gräset mår inte bra av det tydligen...
 
På torsdag ska Rufus till Helsingfors för att försvara skolans färger (blått brukar KHS spela i) i SFSI finalerna i innebandy. Han kommer även att ha fått ansvaret att föra julklapp åt Isak, samt födelsedagspresent åt Famo med sig. Lycka till Rufus, med alla uppgifterna ingen glömd...
 
Min morgonblötning blir ej av i morgon eftersom Fru Kickan har födelsedag och Edit vill sjunga upp henne. Jag kan sen inte klaga på nåt alls på torsdag då. Jag borde vara i full form då jag fått vila en hel vecka vid det laget... Sen har Craig meddelat att han inte vet hur han ska ta sig till och från träningarna nu då Maiju är i Spanien. Jag föreslog att han kunde fråga laget om han ryms med i samåkningen och att han kan få åka med mig då jag är där. Till det sa han okej... Lite som jag antydde tidigare... Borde jag ha dåligt samvete och ordna det där?
Här ännu en bild från avslutningsmatchen i lördags. Denna bild ljuger då det ser ut som om gröna laget, med Edit har lika många spelare som det vita. Nehej. De vita var en mera, jag bara upprepar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0