SKANDAL!

Nu är det bråttom. Efter en dag med en morgontrött Craig som körde ett morgonpass med några nästan pigga spelare i Vikingahallen, en dag med undervisning gällande Nya Testamentet, Versaillesfreden och Rasputins "helande fingrar" som gjorde honom till discohit och vegetarisk lasagne, som nästan smakade mat, samt e-postande gällande olika internationella transfers och registreringar inklusive passfoton och kontrakt i olika delar ska jag precis just infinna mig hos Herr Landshövding för ett sponsoreringsmöte, som torde räcka till tidig midnatt.
 
En skandal har dessutom uppmärksammats. Nu menar jag inte att Stephan Toivonen har skrivit e-post till lagtingskolleger och hotat att skjuta dem, vilket han ju inte gjort om man bara väljer att vara läskunnig och dessutom förstå det man läser. Däremot tycker jag att förslaget om familjerådgivning för Lagtingets samtliga ledamöter, som föreslogs under dagen, vore något att verkligen satsa på. Nej, skandalen gäller att IFK Mariehamns herrar i går vid den finländska idrottsgalan var nominerade som ett av tre lag för titeln "Årets lag" men inte hade någon på plats. Man säger att man inte visste om det hela och så klart skallar ropen om inkompetens höga. Det skojiga är att inkompetensen läggs på dem som arrangerat festen, inte på IFK som tydligen inte uppmärksammat sin inbjudan... Eller kanske de blivit utan då, som de säger. I så fall är det fråga om ett misstag. Jag vet inte, men bilden här under är faktiskt rolig:
Direkt från TV rutan... Vem är mannen? Hela Åland undrar...
 
 
Dessutom är det cirka en timme till Finland-Ryssland där nere i Murcia. Tummarna upp för Makes och Maijus damer!
Den här bilden är från 2014. Tollo och Nokso är borta va?! Nån till som inte är med nu? Sorry, det har varit mycket på sista tiden...
 
 
Sedan blir det kväll och mina tankar går till Sune och Ekis på Vikingline med KHS pojklag i innebandy, inkluderat Rufus, som i morgon ska spela i Kvarnbäcken. Lycka till säger jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0