Helg utan match...

Okej. Jag vet att det spelas matcher denna helg. FA Cuphelg i England, Cuphelg i allmänhet i Finland, IFK herrarna lär ju ska möta nåt division 2 lag i Eckerö till och med, HJK piskade Ilves i Pirkkahalli med 1-4 i går och en massa annat som spelas. Dessutom finns det ju andra grenar. Fru Kickan dök precis upp i träningsdräkt och förkunnade att hon ska spela match i dag. Alltså jag visste att hennes lag hade match, men hon har inte nämnt den med ett ord och dessutom betett sig väldigt som om hon inte är i form att spela, men tydligen ska hon det. Om det alls går att få till skulle jag gärna se det också, men som jag brukar säga... Jag har så många barn och alltid är någon hungrig...
 
Åland United däremot har ingen match denna helg. Därmed hade Maiju delegerat på juniorerna (=de unga åländskorna) i laget att ordna team building aktivitet. Detta löste de galant, genom att engagera Harry och Gerd, vem andra? Fyra regelrätta matchbord, inklusive racketar, bollar och till och med en sarg stod där uppsatta i Idrottsgården då de på förhand utsedda lagen, som dessutom klätt sig enhetligt, anlände. ÅU mästerskap i pingis skulle det spelas. Harry hade fixat ett spelschema med gruppspel och sedan dessutom ett övre och undre slutspel. Jag insåg också till min överraskning att tränarna/ledarna hade ett lag. Till all lycka fanns Maiju och Richard på plats, så jag klarade mig med att stå på sidan och se viktig ut i mina foppa tofflor och min vinterjacka. Dessutom hade jag lovat vara hemma och laga ugnskorv så jag fick låta dessa tu fixa biffen. Och det hade de gjort:
Denna bild skickade Harry senare på kvällen och jag kan konstatera att min barnmängd förde med sig stor lycka för det vinnande laget. Way to go Maiju och Richard!!!
 
Denna text skrivs i väldigt korta sekvenser och bildas av små små sammanhängande stunder. Förs var det Edit som skulle ha morgonmål, sen kom Emilia och Joel och stor diskussion om radikal- jämte liberalfeminism utbröt. Mitt i allt dök Fru Kickan in och skulle skriva med min dator, JO, NU ,DIREKT... Om 9 minuter har jag lovat väcka Rufus, för att han ska maila, med min dator. En helg utan match, men med många matcher samt aktiviteter flödandes än här och än där. Grannen Daniel skickade även precis medan dessa rader skrevs en bild han vill att jag kanske använder i bloggen. Det blir dock en annan dag, för jag har ingen direkt idé vilken text det ska finnas runt den.
 
Nästa helg är det match. Ja undrar om det inte rent av går så att Edit, Rufus och Åland United alla har match samtidigt. Hoppas verkligen inte.
Vikke och Florin spelade i lag i går. Jag vet ej hur det gick för de, men de lär inte ha varit i finalen...
 
Sarah Burn anländer alltså i kväll. På grund av att jag ska till Röd Bettan med hela familjen på födelsedagsmiddag hade jag bett någon ur organisationen att hämta henne från flygfältet. Ted erbjöd sig och allt är väl. Precis nu märkte jag att Ted har födelsedag! Grattis Ted! Och tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0