Jag vet inte!!!

Det blir ju patetiskt att säga att jag inte vet, eftersom jag försöker lära ut i skolan att just det svaret oftast kan leda till något negativt för en själv. Det är bättre att säga något som man tror kan ha relevans, eller så att bara hålla käft. Nu säger jag dock själv att jag inte vet. Jag har ingen som helst aning vad min familj, både Fru Kickan, Edit, Sally och även inberäknat alla de äldre barnen skilt och ihop har för planer för nyår. Ingen som helst aning har jag faktiskt.
 
I dag är det tisdag. Eller Boxing Day, som man säger i den anglosaxiska världen eftersom denna dag var dagen som tjänstefolket fick sin betalning, ur en låda och kunde gå ut på stan på eftermiddagen... Julledigt liksom. Det är dessutom Stefanidagen i åminnelse av St Stefanos som stenades ihjäl... Svedupellarna kallar detta för Annandag Jul... Snart börjar världen leva omkring oss. Helt konkret kommer de fem sovande människorna omkring mig att vakna alla envar, men till slut alla... Fru Kickan och Edit, som firade Juldagen i feber sover sött. Sally sover hon med efter att ha skrikit ut sin dödsångest under morgonen med mig. Inte ens då jag försäkrade henne att hon inte ska dö odöpt och att dopet är i övermorgon lugnade hon sig. Hon har alltså tuppat av ute på terrassen. På basen av kläderna i vår hall har även de äldsta systrarna anlänt under natten och sover i sitt gamla rum, kan jag tänka. Bara våran egen Magical Mystery Man som fattas då, men han klarar sig säkert... Åtminstone kommer han att säga så då man frågar...
Trots febern orkade Edit i går göra lite av Lindas specialgjorda julpyssel. Sally är väldans lättroad som ni ser och jag försöker att inte vara i vägen.
 
 
Det var mycket som lovades hända i mellandagarna... En par sponsormöten skulle vi ha. En målvakt ska hit, kollas, pratas med, utfodras och förhoppningsvis kontrakteras, eller så ej, sen har vi dop också med därpå följande släktingström. Alla viktiga, ingen ovälkommen... Sen är det fredag och bara Famo och Fafa är kvar, men säkert också massvis med pappersjobb från det dom blivit och inte blivit gjort under denna enda mellandag som funkar som mellandag detta år 2017. Sen är det det där nyåret så som ingen riktigt har kommit ihåg... Därefter börjar spelare och saker dra ihop sig för säsongen 2018. Skolan kommer igång den 8e och sen är det liksom raka spåret mot midsommar. Få se om Åland United ska ha upp den där stången i år igen...
Om någon undrar vad tjänstefolket gjorde under sin lediga eftermiddag kan vi avslöja att de så klart gick på fotboll. Boxing Day innefattar alltid i England en full matchomgång. Här ser vi det berömda Boxing Day mötet mellan West Ham och Blackburn från 1963 som slutade 2-8 i en av de målrikaste omgångarna någonsin. Vad sägs om resultat som Fulham-Ipswich 10-1, Burnley-Manchester United och Liverpool-Stoke båda 6-1 eller Blackpool-Chelsea 1-5? Bara två lag i den högsta divisionen gjorde inte mål denna dag. Det var Everton (förlust 2-0 mot Leicester City) och Bolton, som fick på nöten borta mot Sheffield Wednesday med 3-0. Sammanlagt 66 mål gjordes på de 10 division 1 matcherna som spelades den dagen. Något att stå upp mot i dag!!!
 
 
Well well. Edit har vaknat. Inga papper har blivit skrivna. Trevlig Stefanidag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0