Inget är mera Jul än nakna pojkkroppar...

Hälsningar från Kaosfabiken. Måndag före torsdagen i Högstadieskolan... Dagen bedrivs genom att lösa hur en moped kan fraktas genom skolan, samt förvaras och rullas fram och tillbaka utan att något går sönder. Den bedrivs också genom att improvisera lektioner på improviserade utrymmen. Lite lättare än i fredags är det eftersom Edit och Sally inte assisterar här i dag.
 
Som vanligt är denna vecka ett tillfälle för unga män att visa upp sig i kalsonger. Som vi diskuterade med kollegan K är det fantastiskt att det är roligt, medan det, ifall flickor gjorde det samma skulle orsaka ett hallå utan dess like. Min rekommendation till kalsongkillarna, eller deras kvinnliga coacher, var att de A, bär tomteluvor och B, lär sig dansa... Kollegan L har söndrat Elevrådets kassa apparat för att man ska få ut pengar från den. I det samma höll elev N i 8A en olöslig häng-gubbelek för klassen. Det olösliga byggde på att ordet han skulle få fram var både felformulerat och felstavat. Undra på att en gardin hade lossat då jag kom in för att kolla hur det gick...
Här ser vi hur rutin alltid vinner mot ung entusiasm. Ännu efter 19 år i branschen får vi tydligen beakta Magister Sviberg som en ung entusiast. Det räckte med 2 veckors sjukledighet innan vikarien, som är ingen mindre än Gamle Rektor Gerts helt har tagit över showen. Till och med skyltar tillägnade magister Sviberg själv har fått Gerts namn skrivet på sig... Tala om Sovjetunionen.
 
 
Då vi talar om Gamle Rektor Gerts gjorde han en fantastisk prestation i dag i den årliga innebandymatchen. På grund av hans skadehistoria är han strängt förbjuden att delta i dessa evenemang. Ändå, trots att han inte fick delta, lyckades han uppnå tre räddningar på sju skott då eleverna besegrades med 8-4. Gerts räddningsprocent, om han skulle ha spelat, skulle ha varit 43. Eller som Kollegan R sade... Vi hade faktiskt vunnit helt utan målvakt... Sant. Eleverna sköt 7 skott på målvakt och förlorade 8-4...
 
Dammatchen som föregick den matchen som Gerts inte fick delta i innehöll några klassiska element. Eleven Selma Viktorrson mejade ner läraren Linn, som blev så irriterad att hon hämnades genom att ramma eleven Alva Nordberg. Sånt gillade vi skarpt från sidan. Flickeleverna bjöd i övrigt på högklassigt spel och vann faktiskt med 5-2, genom bland annat tiki taka innebandy av systrarna Viktorsson. Roligt och underhållande för hela slanten.
 
I övrigt inget nytt, annat än allt hela tiden. Spelare skjuter på sin deadline, då "de har lite grejer på gång". En agent ifrågasätter hela FBFs standardkontrakt och vill att jag ska ändra på punkter som är förankrade ur Republiken Finlands lagsamling. Lite frågor och svar är lovade för att jag ska kunna publicera under dagen, när nu dagen är. Fru Kickan vill att jag kommer hem direkt så hon hinner på träning, och vi hade nån slags död höna till lunch.
 
Vi fortsätter! Jag är ombedd att inte SMSa under natten och vitsorden ska kollas skriks det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0