Några bara i topp

Klockan typ midnatt kom jag hem efter ett möte gällande Åland Uniteds framtid. Jag belönade mig med en inhemsk mellanöl och en, nej två ostsmörgåsar. I morgon, fredag ska jag börja med Dotter Lindas träningsprogamsprojekt. Gurkan påstår att hon har en fungerande våg. Få bara se hur mycket den tål...
 
I korthet torsdagens topplista, utan att vara i prioriteringsordning:
 
1. Elev i 7B premierades med morot efter seger i tävlingen om äckligaste text gällande balsamering
 
2, Elev i 7A skälldes ut efter att ha gjort precis vad jag bett honom om. För att jag aldrig ska behöva be honom om det mera!
 
3. Nissan äntligen såld. Dotter Emilia messade skräckslaget att en gubbe kommit in i köket för att skriva under papper. Dessa papper hade Fru Kickan och då jag försökte ringa henne för att veta vad som händer och hur jag ska svara Emilia som sagt att jag precis just är hemma och undrar om jag kommer, då svarade hon inte eftersom hon precis håller på att sälja bilen. Till slut åt vi pyttipanna med ägg.
 
4. Elev i 9F för en 25 minuter lång diskussion om Guds väsen och heliga skrifters relevans gällande ortodox tolkning. Diskussionen avslutades i och med att eleven ville undvika prick för att vara för sen till nästa lektion. Perspektiv talar vi där.
 
5. Jag skrev till Craig att jag hoppas han har det bra och att de har ett gott träningspass i dag. På det svarade han "What does that mean?"... Träningen blev bra förstod jag... Själv har jag sysslat med administration.
 
6. Edit behöver handledning i att kissa i skogen, märkte jag i samband med hennes fotbollsträning. Snälla kvinnor, utbilda varandra!
 
7. Ett brev från en agent till Åland United (=mig) började med "Good Mourning!" Kan det bli bättre ur ett nalle Puh perspektiv?
Här jonglerar de på som om det vore sista dagen livet...
 
 
I tisdags hällde Mat-Inger vatten över mitt huvud i matsalen. I dag ville Kansli-Maria göra high five med mig för att jag fått något alls rätt i alla papper som ska lämnas in. I morgon är det friluftsdag, vilket för mig betyder skolmästerkap i fotboll på Jomala konstgräsplan. Eftersom Mariehamn kör bananbeslut och uteblir från allt utom pröva på dagen, med bland annat fotboll (!!!) blir det endast KHS, GHS och nån skärgårdsskola med. Det samma gäller innebandyn där Son Rufus ska delta. Jag kan återkomma och förklara varför Mariehamns stads skolor trampat i pottan bara för att de låter politiker bestämma över sin verksamhet. Katastrof!!!
 
Jag drack mycket kaffe på kvällsmötet, men nu är det nog någon timmes vila inför de nya utmaningar fredagen medför! Häjsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0