Min fru har sålt min bil

Jag fick just höra av Fru Kickan att min Nissan är såld. Hoppas den står kvar där hemma ännu ett litet tag dock så jag hinner tömma alla lådor och grejer som där finns... Åtminstone 5 söndriga fotbollar hittade jag härom dagen och fyra hamburgarpapper från Hesburger tillsammans med receptet till min blodtrycksmedicin...
Så här har vi sett ut tillsammans... Nu Land Rovrar jag vidare i livet och min lilla japan får tas hand av någon, som troligen är både modig, kunnig och stark! Tack för allt! Jag kommer aldrig att glömma dig, tror jag...
 
Lite häftigt att någon har läst lite gamla texter här på bloggen och irriterat sig på att jag irriterat mig på Bengt Nåjde.
http://enligtvirta.blogg.se/2016/february/svenskar-som-irriterat-mig.html#comments Här kan ni gå tillbaka och ta del av diskussionen, som ju bara gör hela texten ännu roligare. Tack för att ni finns, alla människor som orkar irritera er på saker som irriterar mig!
 
I går kväll var jag väldigt trött i kropp och knopp. Raissa anlände aldrig till mötet vi skulle ha efter träningen, men Julia Andersson ställde gärna upp, så jag fick nåt gjort på den fronten i alla fall. Julia hade en massa värdefulla funderingar om sponsorering och marknadsföring, som jag gärna tar till mig. Jag skulle också gärna säga att jag vill genomföra idéerna, men jag är tillika rädd att det gör min kropp död långt före den levat de utlovade 72 åren. Om det finns folk där ute som vill hjälpa till med dessa delar, eller andra delar, vad som helst kring Åland United. Hör av er för Guds skull! Min kropp börjar vara så tung, att om jag kantrar, då tar hela båten in vatten. På tal om det måste jag hitta en våg som fungerar. Våran ville inte visa nåt alls i går då jag skulle väga mig. Jag hjälper dotter Linda i USA med ett skolprojekt och ska genomföra ett träningsprogram som hon skickat, med invägning före och utvägning efter. Idag måste jag börja, så Gurkan till exempel, har ni en våg jag får stiga på?
 
Gårdagskvällen var så utmattande att jag inte mindes att smsa Magister Sviberg före ca 15 minuter in på första halvlek av Champions League. Jag drog själv troligen en nitlott då jag valde att se Barcelona-Celtic... 7-0, jo jo... Craig myste lite kunde jag märka genom fb chatten...
I kväll ska han här spela Champions League. Bilden här togs bara för några år sedan efter en seriematch i det laget han då spelade för. Man kan tala om en liten statushöjning... Åtminstone hade han väl inte fotboja vid detta tillfälle, då han verkar ta det så lugnt och inte har bråttom hem... Hoppas kunna se Brügge-Leicester i kväll alltså.
 
Nu ska Edit hämtas och så ska vi se vilka papper och lådor vi behöver reda ut i kväll, med tanke på bilen, som Fru Kickan alltså har sålt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0