Det slutar inte snurra

Efter att skoldagen är färdig vad gäller dagens undervisning kan jag konstatera att världen fortfarande finns kvar och att Jorden troligtvis, vad jag kan märka i alla fall, fortsättningsvis snurrar kring sin axel. Jag märkte också att jag i all uppgivenhet inte poängterade att vårt U19 landslag faktiskt besegrade Island i går och de facto gick till fortsättningskval i vår, precis då vi kommer att förbereda Ligastarten och cupmatcher. Perfekt Maiju... Jag är säker på att vi kommer att lösa det, samt även ifall flickorna skulle få för sig att gå hela vägen till finalspel i sommar.
 
Just nu förvånar jag mig över hur fruktansvärt mycket information jag varit med om att mottaga och även sprida kring mig. Oral utläggning 5x45 minuter (Den sjätte av lektionerna jag haft höll jag faktiskt käft!) Telefonsamtal med telefon som snart inte har batteri kvar alls. Eller, jo batteri har den, men inte så särdeles laddat sådant. e-postning till bokstavligen flere världsdelar på tre olika språk och så klart facebook kommunikation.
 
Ett möte ska vi ha här i skolan vid halv 5 tiden och sedan ska jag banne mig hem! Åland United har sin flextid i dag och varje spelare tränar som hon har förstånd till , eller vad någon med förstånd rekommenderat för dem. Edit talade i morse om att hon skulle visa mig hur vig hon är nu i kväll någon gång och själv är jag redan färdigt arg för att jag kommer att tvingas tvinga mig att utföra Lindas program, som i sin tur kommer att ge mig sjuka vader.
"Bra häng" skulle jag säga om jag inte visste att det var en stillbild.
 
 
Det mesta av mitt sinne är väldigt urlakat just nu i övrigt. Jag får försöka ta emot information som ges och sedan begripa den på bästa sätt jag vill och kan. Sen tänkte jag säga att det blir att sova i helgen, men kom direkt på att det inte alls blir så...
 
Vem tycker förresten ni att ska bli nästa Landslagstränare nu då Jeglertz slutar?

Kommentarer
Postat av: Rösten från öster

Herr Claus von Strohm...

Svar: Aber warum?
enligtvirta.blogg.se

2016-09-21 @ 15:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0