Hemma och vänder

Kristihimmelsfärdsdagen blev lång och varm. Som alla som följer med vet fick vi på nöten med 4-2 och som de som läser ÅUs hemsida också vet är HJK ett bra lag. De är inte så bra att vi inte kan slå dem. Nej, i juli ska de få tillbaka på WHA och sen en gång till i höst i övre slutserien, men allt prat om att Klubi är på väg tillbaka till nationstoppen verkar stämma. Även i övrigt jobbas det på i Damernas Ligaföreningar. Ett medeltal på 313 åskådare såg de fem matcherna i går. För vår del vill jag verkligen att vi kan bidra till att dra upp landets medeltal, som vi är kända för att göra, istället för att sänka det. Det roliga är att man genom rätt enkla medel i övriga landet, helt bara genom att ta det på allvar, har lyckats få en sten i rullning.
Här är en del av vårt följe en god stund innan match. Det kom nog lite mera folk sen.
 
 
Här hemma verkar det ha gått rätt enligt plan. Fru Kickan hade betalat (!) Emilia för att vara vaken med Edit så hon själv skulle få lägga sig. Vore detta en affärsidé även för mig?
 
Som jag visste var det bara Rufus som var vaken då jag kom hem vid 2 tiden. Ända ut på gatan kunde man både se och höra att han var inbegripen i diskussion med folk gällande nåt jag inte riktigt förstod. Att det dock är viktigt att se till att få sin dygnsvila visar han nu, genom att bokstavligen vila sig genom dagen. Skulle jag inte veta att det är ett väldigt vanligt 14 årsbeteende skulle jag bli stressad och orolig. Värre är det om man gör så då man är över 30... Men såna finns ju inte nej... Eller?
 
Hela bussresan i går, från Helsingfors till Åbo gick i arbetets tecken. Det är otroligt svårt att skriva i buss för mig, med den här kroppen, men nästan vad jag skulle ha gjort under en vanlig arbetsdag ÅU administrationsmässigt fick jag till. Bevisligen har Herr Ordförande Landshövdnngen fått min försändelse, för han har svarat, dock om helt andra saker som föranleder mer skrivande.
 
Den roliga detaljen med bussresans datoriserande var att jag även fick in en ca 45 sekunder lång skype session med min 20 åriga Linda, som dock hade bråttom till bussen. Men jag såg henne och jag pratade med henne i alla fall.
Här är Linda just fyllda 18. Emilia måste således vara...15? Jag blir väl 43 då om matematiken stämmer. Hoppas någon gång få en möjlighet att ta en likadan bild tillsammans med dessa mina två äldsta barn, riktigt så att de båda skulle vara här och man kunde röra dem, som det var här...
 
Emilia organiserar för eftermiddagen. Picknick planerar hon som middagsprogram för henne, Edit, Joel och även för Rufus som inte är informerad om saken och eventuellt lägger in ett Veto. Själv ska jag inom några minuter inleda ett skype möte med Hanna Salmén om sommarens flickfotbollsbegivenheter. Sedan lovade jag Giovanni att vara med på träningen. I kväll tänker jag lura Emilia och säkert då även Joel, att se på Hair!
 
Eftersom jag är två dagar sen med mycket vill jag önska er alla att "May the sixth be with you!"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0