Att klaga eller göra

Inga djupa tankar alls just nu. Dock många ytliga, som jag kanske återkommer till i senare texter. Dagens projekt är, förutom att rida ut skoldagen med allt det innebär, att bevista träningen och försöka stärka laget i anden inför torsdagens resa, eller vi startar ju redan på onsdagen förstås. Tuff vecka med två matcher. Det löser vi genom att samlas varje dag. Funkar det så funkar det och då lär ingen klaga efteråt. Eller, det lär någon nog göra i alla fall, men ändamålen helgar medlen som Jesuiterna brukar säga.
Här har vi några supportrar som testar färdmedlen inför torsdagens resa till Tölö Bollplan. Hoppas många sådana här cyklar anländer!
 
Isabella och Bri blev det att göra radioreklam. Beställningar inför halvtidstävlingen på Morsdag är gjorda och ett hopp om att de nått fram till rätt adress finnes. Kenneth är tillbaka på Ålandstidningens annonsavdelning i dag och då tror vi att dessa kommer att funka som vanligt, alltså som smort. Jag hoppas våra matchplakat är hämtade från Herr Landshövdings högkvarter och att vi kan reda ut allt om färger och strumpor inför bägge match. Många mails på gång nu.
Det talas mycket om vem som får spela var i dessa dagar. HJKs damer mötte faktiskt TiPS på Sonera stadion härom veckan. Vanligtvis spelar de ute på Bollis, eftersom de helt enkelt inte har råd (!) att använda klubbens hemmastadion. Vi måste alltid ha dessa realiteter i minnet då vi öser galla över de åländska förhållandena.
 
Fru Kickan kom i dag med en träningsväska och undrade om jag skulle hämta Edit från dagis. Eftersom jag ju brukar vara på träningen på måndagar om jag hinner dit och eftersom Fru Kickan därmed inte brukar träna just måndagar blev jag snäppet förvånad. Nu visade det sig att eftersom hon gymtränar så bestämmer hon ju inget fast schema, utan gör det lite vilken dag som helst. Det är väl bra... Så länge inte andra behöver planera sitt schema runt hennes då. Men det skulle fixa sig sa hon, och hem lär nog Edit komma.
 
I kväll tänkte jag om allt går som jag hoppas se ifall Leicester får titeln säkrad. Detta skulle i så fall innebära att Tottenham inte vinner. Nej, jag hejar inte på Chelsea, det skulle liksom inte falla mig in. Dock kan det hela bli rätt intressant.

Kommentarer
Postat av: Rösten från öster

Vill bara påpeka att rösten inte heller håller på Chelsea, vem kan göra det,men i kväll får de trots allt röstens röst, för inte kan man ju hålla på Spurs... Gäller ju trots allt kampen om vem som är etta i London, och de spelar ju inte idag.

Svar: Röstens gudsons storebror kan ha avvikande åsikt där dock!
enligtvirta.blogg.se

2016-05-02 @ 09:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0