Uppsamlingstisdag

Veckans matlista är alldeles förtjusande. I dag Kyckling med currysås, i morgon lasagne (troligen riktig sådan eftersom inget om vegetariskt nämns...), på torsdag revbensspjäll(om de är vegetariska, då slutar jag här och nu!). Sen på fredag är det fisksoppa och det vore helt överkomligt, men jag är på fastlandet då, ty vi möter Honka i ligapremiären om någon har missat det.
 
Jag fick en del gjort i går, men då jag nu, precis då Fru Kickan och Edit åkt iväg, Edit som hade den tyngsta morgonen på hela året, ser över vad som behöver göras i dag märker jag att det igen är en...tisdag... lektionerna 2st religion med 7or, 2st religion med 8F och 2st historia med 9A behöver drivas mot vårt högsta heliga organ, provlistekommitténs riktlinjer. Dessutom ska så kallade halvterminsrapporter skrivas. Även en hög "bortglömda" utvecklingssamtalsblanketter finns utspridna på katedern nånstans, de flesta med ett bäst före datum väldigt nära mig.
 
Direkt efter kl 15 visslar signalen igång kollegiemötet, som har det övererotiska temat "arbetsplanens allmänna del" som ska kompletteras i rastkustodieringsgrupper. Så fort jag kommer iväg därifrån ska jag i ilfart till Landshövdingens kansli för avslutande sponsormöte, som när/om det slutar ger mig bråttom att hämta Edit från sin Mormor, som ju ville hete Röd Bettan, ni kanske minns, eftersom Fru Kickan då sedan länge tränar volleyboll.
 
Under dagen ska några saker, förutom de nya som helt säkert dyker upp, såsom Giovannis internet, bristen på koner eller nån som bara undrar om matchen på fredag är ute eller inne, samt så klart nån journalist som undrar om han stör (vilket ni inte gör om jag svarar) eller så klart skolhälsovårdaren eller nån annan som undrar om vi gör nåt viktigt i dag på lektionerna (vilket vi alltid gör), då måste jag ordna så någon hämtar Raissa från Arlanda i morgon. Herr Ordförande hade en sådan gäst på sitt jobb att han inte kunde lämna henne ensam. Då han berättade vem gästen var, förstod jag utan att blinka. Själv borde jag vara i skolan. Det blir liksom inte mycket undervisat om jag ränner kring världen varje dag... Ingen har hittills visat intresse, men under dagen måste jag lösa det! Dessutom ska en fotografering fixas. "Se till att alla är här på samma gång" är så typiskt fotografer att säga. Jag förstår att det är precis så han vill ha det, men i praktiken är det omöjligt. Nåja, de ska i alla fall ha tröjor att fotas i och tid, plats och sedan en massa ändringar att konstatera.
 
I något skede ska jag även försöka uppdatera på ÅUs hemsida med något om henne här på bilden. Det kom en nyhet med e-post i går nämligen. Annars är nog allt bara som det brukar. Och sen har jag ju hela kvällen att ordna upp resten, vad det nu sen kommer att bli..
Ingen Champions League för herrar i kväll i alla fall... Bara landskamper, så Magister Sviberg behöver ingen sms, väl? Damernas Champions League är i morgon va?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0