Tyst just nu, men det finns så mycket kvar

Jag sitter på Viking Line och väntar på att vår delegation anländer. Jag har gjort bort mig totalt och bokat buffet, som är helt utanför A: min, B: klubbens budget. Jag får se hur jag får till detta, men betalt är det.

Jag har inte varit uppkopplad och vet därför väldigt lite om dagens explossioner i Brüssel. Det jag vet är att jag, som vanligt (va hemskt att säga som vanligt i detta sammanhang) tänkte på offrens anhöriga. Jag vet som sagt alltför lite för att ge mig ut i några vidare utsvävningar, så jag nöjer mig med att säga att jag är ledsen. Återkommer säkert om nån dag då jag hunnit läsa in mig.
 
Det jag vet, oavsett hur många terrorattacker, eller vad det nu är fråga om, där är så kommer fotbollsserierna att köra igång. Dagens mediaöppning har varit ganska lyckad faktiskt. Åland United har gett intervjuer på flere olika språk och visat upp oss för landets medier. TV, radio, tidningar, rubbet var där. Dessutom de flesta av betydelse inom Finlands Bollförbund då det gäller damfotboll.
 
Utan att säga mer, annat än att jag hoppas det gick bra för Cajsa i dag, jag kommer att få höra om det inte gick bra ungar! Då lägger jag in en par bilder här under bara så får Vikingbåten ta mig hem till ledningsgruppsmötet tidigt i morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0