Halleluja hon har landat!

Raissa är bland oss! Hon existerar på riktigt och vad jag vet sover hon nu som en stock! Mina lektioner har störts av sms och en massa frågor kring Raissas varande. Hon har alltså nu kommit med det ombeställda flyget och landat i Mariehamn fast det blev försening och cirklande kring flygfältet i nästan två timmar till följd av..... Dimma.
I det samma får jag e-post som lite småirriterat ifrågasätter varför jag inte sett till att hennes försäkring tecknats, samt att hon är inbokad för läkargranskning i morgon. Well... I morgon är hon ju i Esbo vad jag vet. Kanske läkaren får komma med!
 
Ryktena om den uppretade fotografen var tämligen överdrivna. Det visade sig faktiskt bara vara dem jag redan visste som inte har fotats och det fixar vi i dag. Raissa får lov att vakna bara och dessutom prata nåt språk som journalisten begriper då jag lovat att hon ska ge intervju också.
 
Min tilltro till Giovannis och Craigs förmåga att se till de praktiska bestyren i samband med den matchförberedande träningen, eller mera bestämt mellan den och avfärden i natt är stor. Vad av det jag har brukat sköta kan väl gå fel i deras händer? Nej, inget.....
 
I dag har IFK F08-10 träning igen. Nåt äventyr kring det kommer säkert också att uppstå. Dessutom lär det vara träningsmatch med blandade A- och B-lag i JIK volley i kväll.
 
Nu har jag tydligen glömt att stänga klassrumsdörren för elever väller in, lägger religionsböcker bredvid mig och ler så där snett... 8E ska tydligen ha historia då.... Kanske vi skulle köra styrelsesättet för Storfurstendömet eller nåt sånt?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0