Inte så bra som jag trodde, men tiden läker...

Det var inte bra då jag vaknade. Fru Kickan sade dessutom att hon hörde att jag var arg i natt. Då slog det mig att jag faktiskt var både verbal och högljudd samt kastade kuddar mot bokhyllan. Förlåt, men det bara hände. Jag förlorade besinningen och var just sådan som jag försöker lära folk att inte vara.
 
Nu kan jag i alla fall se det positiva för Island. Jag kan även visa lite hänförelse kring världens mest tråkige svensk, Lasse Lagerbäck. Tråkig, men extremt duktig. Tyvärr är Hodgsons dagar över. Han räckte inte till helt enkelt. En dag kommer det samma att gälla Lasse. Jag tycker fortfarande att Conte är en dramamupp!
 
Lite så här har det varit.
Även den här mannen är nog ren och torr nu. Tiden läker bara man gör något själv!
 
 
Grannarna fick för sig att ta med Edit till Smart Park, så jag hamnade på en par timmar ensamhet. Denna har skötts ganska effektivt. Vi har haft ÅU möte med Steve, samt samtal med Herr landshövding och lite e post har skrivits. Nu känns det nästan som om man levde igen.
 
Craig har lagat för mycket lasagne meddelar han. Nu är han på väg hit med resten. Bra ibland att känna professionella kockar, fast denna då är skotsk.
Snart är de här tillbaka på jobb igen. Vi har minst sagt saker att göra. Hoppas få stöd av ålänningar...
 
Nu kom Craig! Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0