Du ska inte tro de blir sommar...

...förrän du själv satt lite fart på den! Nu är det sommar här, både ute, inne i hjärta och i sinne. Åtminstone i dag!
 
Stången kom upp. Jag var på riktigt lite rörd under förmiddagen i går då över 50 personer kom och ställde upp för att få den där käppen lövad. Där fanns både Åland United supportrar, "vanliga Mariehamnare" och dessutom folk som bara kommit för att de ville hjälpa mig, sade de! Ödmjuk, tacksam och imponerad fick jag sedan även lite hugga i och stöta upp hela grejen tillsammans med några starka killar. Craig muttrade i takt med lyften om hur lite detta var nämnt i hans kontrakt, men eftersom jag känner honom vet jag ju att han bara var glad.
Då detta var klart fick vi se Sofia dansa små grodorna och sen blev det att åka hem. Kvällen blev lång, ända till klockan 3 tiden då Craig och dotter Linda bestämde sig för att Craig skulle åka hem. Även Gurkan, våra nya grannar samt Edit, Pärla, Fru Kickan, Emilia och Rufus deltog i festligheterna. Rufus rapporterar att han sedan sovit i tält, vilket ju låter hälsosamt.
 
Om tre timmar börjas Schweiz-Polen och sedan är det dags för dagens höjdpunkt, Wales-Nordirland. En riktig Bremain match alltså. Nu är jag avslappnad faktiskt, för tillfället. Fru Kickan ser på beach volley på TV... Glad midsommar allihop. Det lär nog bli kors att bära längre fram, men dem tar vi i morgon sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0