Vi vann! Om någon märkte...

Hemma. Tomt. Aj jo, Lisa Ajax. Jag far väl dit och ser om jag hittar dem. Träffade Rufus just då han åkte. Vi vann. Vi vann 2-1 och Isabella Mattsson heter våran hjältinna. En stor dag för henne! Hoppas hon begriper att minnas och njuta.
 
Det var en viktig seger för oss. Vi har häng på övre slutserien igen. En massa människor springer omkring och dunkar ryggar.
 
Ändå, mitt i segerruset, JO jag är glad!! Missförstå mig inte, jag är just så glad man är då man slår HJK i damfotboll en julikväll! Ändå känner jag att jag inte gör mitt jobb så bra! 164 eller 165 åskådare, beroende på källa. INGEN journalist som ville intervjua en enda person efter matchen. Det är första gången någonsin under min tid i Åland United! Jag gör något som inte alls är bra. Och kom nu inte med en massa heja heja friskt humörgrejer därifrån! Vi har haft ÅUs sämsta första halva av säsongen på många många år. Nu kan vi vända och göra succé på den andra halvan. Men kommer någon att veta det och märka det? Kanske inte och vem bryr sig då egentligen.
 
Hörs i morgon!
Så här såg det ut, för alla miljarder som inte var där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0