Jag var bättre förr

I och för sig uppnådde jag ett visst mått av själsfrid ungefär för ett och ett halvt dygn sedan. Då jag har en bild av vad jag kan, måste eller ska påverka, samt det motsatta, då blir det lugnare att orientera mig i vardagen samt världen. Torstens bok har jag läst med stor behållning, lite suttit i solen, samt jobbat.
 
Även har jag bekantat mig med denna bloggs så bejublade texter Det stämmer nog vad somliga har sagt De var bättre förr. Förra sommaren hävde mina fingrar ur sig saker som jag nu, då jag läser dem, till och med blir lite imponerad av. Jag förstår att någon där ute tyckte de var riktigt hyfsade. Nu har de litet tappat stinget och därmed kan vi slå fast att mina texter får skildra verkligheten en aning. Jag har också lite tappat stinget. Antagligen tillfälligt, men textmässigt kanske inte, det vet vi bara om vi fortsätter se vartåt det bär.
Här emellan en av mina favoritbilder bland dem Juhani Roiha skickade till mig efter HJK matchen. Pille offrar sig framför Hälinens inlägg.
 
 
I dag är det sista träningen inför Nice Futis matchen i morgon. På basen av facebook lär det igen bli en videoanalys att vänta i Bengtsböles omklädningsrum. I morgon är även den tredje och sista matchen detta år som jag inte är med på. Dotter Emilias 18 årsfest har jag lovat vara med om. En av faktorerna som bestämdes då jag blev Sportchef var att jag ska kunna göra sådant här. Den allmänna avskyn över utebliven uppdatering på facebook samt en väldigt mager matchrapport är väl något jag bara sen får bära.
 
Vad har annat hänt då? Fru Kickan tyckte att jag skulle klippas i går och så satte hon mig på garageuppfarten klädd enbart i kalsonger. Eftersom hon vill klippa mig med rakmaskin blev det hela sedvanligt utdraget då hon missat att just apparaten ska laddas 16 timmar före man använder den fullt ut. Ännu i morse inledde hon dagen i vår äkta säng genom att mumla "Hmm, taggigt..." Jag utgick från att hon menade håret...
 
Dessutom hade vi en Familjekamp i går. Efter de fysiska grenarna låg det jämnt 21-21 mellan Lag Virta och Lag Teelander. I de intellektuella grenarna visade Lag Virta dock upp karaktär och kunde avgå med segern med siffrorna 72-70 Huvuddomare-Gurkan hade stenkoll på hur poängen skulle räknas, som den enda i universum och domaren ska ju ha rätt... Vi vann och därmed var hon en bra domare. Pärla fungerade som assisterande domare! För övrigt den enda assisterande domaren jag varit med om som skjutit upp grenar eftersom hon är hungrig..
Lag Virta! Segrarna! Mästarna!
 
 
I går kväll fick jag inte många sylar i vädret, men kunde i varje fall följa med resultatet och kan igen konstatera att mina känslor avslöjar att jag faktiskt är en riktigt supporter till HJKs herrar. 1-2 borta mot IFK Göteborg är stort. Retur på Sonera stadion om en vecka! Hyvä Klubi!
 
Vad är här nu mera då? Nya stolligheter att vänta... Endel kanske jag skriver om, de flesta inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0