Brännande körigheter

I går kväll nåddes jag av flere nyheter, både oralt och medelst text som meddelade att det brinner i hamnen. Orsaken att just jag fick meddelandena är att en av våra spelare bor i huset som brann. Innan vi går vidare i storyn måste vi tillägga att hon är oskadd, samt också helt oskyldig till hela alltihopa. Medan jag, som tagit lite sommarledigt i kvällen och avnjöt "Britt-Marie var här" med en gnutta inhemsk mellanöl ur burk, inte kunde annat än hålla mig uppdaterad och kolla att allt var under kontroll, samt att spelaren hade någonstans att sova, släcktes branden och inga andra än materiella skador har rapporterats.
Så här såg det alltså inte ut i går kväll, men medge att bilden är fängslande
 
 
I dag har jag kollat att spelaren är okej och att hon har någonstans att sova i natt. Sen var det lite annan logistik. Vi hade ett ledarmöte på WHA, som brukligt är en gång i veckan. För att kunna närvara, vilket i dag var nödvändigt eftersom jag var både föredragande och ordförande, blev det att ordna så Edit fick anlända med Ipad och Bamsetidningar till Fru Kickans jobb och jag i min tur hastade i väg med mina mödosamt i går kväll med Runes dator utprintade och sedan kopierade och hopstansade papper till WHA. Precis då jag parkerade på en av platserna märkta "mopedparkering" fick jag ett sms som informerade att flyttningen av spelarens saker inleds i dag klockan 14. Ingen plats att föra dessa till finns och klubben (=jag då väl) måste omedelbart ordna ett nytt boende till spelaren. Jag svarade so jag brukar "ok" och gick för att hålla mötet.
 
Som vanligt, har jag fått lära mig, dök Harry in. Han och Gerd kommer att assistera vid flyttningen, samt improvisera fram ett ställe att förvara lådor och möbler på tills resten är löst. Själv har jag gett Edit en glass, ser nu hur hon och Pärla rusar iväg för att leka strandleken från i går och har lugnat spelaren som var orolig att missa träningen, samt informerat Giovanni om att hon troligen inte finns där i dag.
 
För mig gäller nu närmast att utreda i vilken mån jag kan assistera i flytten, hyra en lägenhet (har aldrig riktigt gjort det, men som med midsommarstången, hur svårt kan det vara) och åka till träningen iförd lenkkare från början och så ta del av Hannas föredrag om Futebol da Forca.
Den andra från höger är Hanna. Åtminstone den Hanna jag talar om.
 
 
Om allt nu går ungefär som tänkt, hur det nu sen är, kommer kvällen att gå i Wales-Portugal tecken. Tyvärr kommer matchen att sluta 1-1, gå till förlängning och där kommer Ronaldo att göra sitt andra mål för dagen. Blir det sedan 2-1 till Portugal eller om Portugal vinner på straffar efter 2-2 får bli osagt, men detta är mitt tips i alla fall. Jag har väldigt väldigt gärna fel. Steve Beeks informerade förresten i dag att hans proffstränarlicens de facto är erhållen i Wales. Det skrämmande är att det dessutom är sant! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0