Paparazzi och hysteri

Snacka om hysteri på Åland. Nu, om några minuter ska jag börja köra till Långnäs för att plocka upp vår nya huvudtränare som förhoppningsvis är med på färjan. Perfekt att åka via Bengtsböle och kolla om vi har kvar häckarna där från i höstas. Lemlands kommun har bestämt sig för att göra det så svårt som möjligt att nyttja Bengtsböle, men de detaljerna återkommer jag till. I natt får jag i alla fall veta om koderna jag fått funkar.
 
Men hysterin ja. I varje fall verkar Åland United vara viktigt och intressant för sportjournalister. Radion och Ålandstidningen har meddelat att de de facto ska vara på plats om en timme, klockan 01. Jag har lovat dem 2 frågor var. Typ, Vad heter du? Och vems pojke/flicka är du? Vore värt, som Rufus skulle säga. Nya Åland går ut med hög svansföring och gissar tappert vem den kommande tränaren är. Riktig paparazziverksamhet detta. Faktiskt dök det upp en reporter med fotograf utanför mitt hus i dag då jag kom hem från träningen. Jodu. Där kom de sättande och ville veta den nye tränarens identitet i kvällsmörkret...
 
Jag undrar om jag skulle skoja och ta med fel person från färjan i kväll. Det vore nåt. Sen tar vi in en annan person till presskonferensen! Så blir det...väl inte...
Mitt sportlov så här långt...
Annars blev det ju nästan som jag tippade i Krille Mattssons vintippning. Barcelona slog Arsenal 0-2 och Juventus-Bayern München blev oavgjort. Hoppas inte det gör något att jag tippade 1-1 och siffrorna blev 2-2. Det ska duga tycker jag.
 
I morgon ska storasyster Emilia vara med Edit, då farsan flänger runt med nya tränaren& consortes... Plättar hade hon lovat laga. Blir säkert bra bara jag skaffar mjölk först då. Snälla journalister, ni kan väl påminna mig om det va?
 
Då det blir tid ska vi nog på ÅU sidan berätta om våra landslagsuttagningar också.
Hon här ska spela för sitt land i sitt land bland annat
Ut i natten för mig då. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0