Nu är det klippt! Och sen går jag dessutom helt fel nu också...

Söndagen lyser så gnistrande utanför våra fönster. Jag lämnar veckan som varit bakom mig och kommer således att tillbringa denna vecka med saker som inte blev gjorda förstärkt med det som kommer till då.. Inte minst skolan får jag ju ta tag i redan från morgonen. 9A ska introduceras i Det tredje riket... Alltid lika uppbyggande, fast det just nu förstås känns ännu mer aktuellt än på länge.
 
Här hemma råder en minst sagt avslappnad stämning. Fru Kickan och hennes syster Gurkan ligger på golvet och frustar och stånkar av skratt. Orsaken till detta är helt enkelt gamma och god elitism och föraktande av barns integritet. Bara för att ett av barnen som spelar ett frågespel svarat "växthus" istället för "västkust" på en fråga om växtlighet i Sydamerika brakar hela världen samman. Då barnet frågade vad mammorna/mostern, ja tanterna skrattar så hemskt åt kunde de ej svara, utan utstötte mest ylanden och halvkvävda gutturala läten samt rullade ännu mer runt på golvet. Jag fick lov att ljuga och berättade för barnet att Mamma/moster och.. Ja tanterna är så glada för att de får bo i ett självstyrt landskap och att de har rösträtt, samt inte mer behöver vara rädda för att giftas bort som konkubiner... Barnet nöjde sig och svarade "Jaha". Nu pågår spelet igen och här sitter jag vid mitt skrivbord.
 
I dag blev det då klippt.
Som jag förklarat tidigare i hastiga ordalag blir min hustru jätteglad om jag går ut och går. Tidigare har liknande projekt inletts och jag ser ingen orsak i att spekulera i varför dessa avbrutits, utan jag väljer att fokusera på nuet. Jag gjorde alltså min fru jätteglad genom att i dag ta en extra lång promenad. Hon blev så glad att hon direkt klädde av mig, tog mig till sovrummet och...vidare till badrummet där jag fick sätta mig på en stol för att få mitt hår friserat.
Här ryker håret...
 
 
Dessutom, helt i strid med vad som är avsikten med mitt promenerande, började Fru Kickan argumentera med mig om hur jag går.. Alltså, nu räcker det inte med att jag går, nu ska jag gå på rätt sätt också. Jag föreslår att hon lägger ut domare med flaggor som i tävlingsgång som får ge mig varningar om jag går fel, eller som i detta fall, är klädd fel...
 
Jovars. Lunch har jag fått, trots att smöret tog slut. Middagen lär jag få skaffa och inhandla (inte nedlägga som tur är då min förmåga med pilbåge och stenklubba är begränsad). Sedan gäller lite smått och gott som att fixa inför skolveckan, sjunga upp rösten inför morgonens session i Steel FM studion, vid så där halv åtta tiden och sen en massa annat, som att göra en ny webbfråga för Åland Uniteds webbsida. Tro det eller ej, men den förra, om vem som inte har varit assisterande tränare i ÅU har väckt känslor och fått klagomail! Nu måste jag komma på en ny fråga då, Wish me luck. Ytterligare ska jag korrespondera kring delegeringen av olika uppgifter inom ÅUs nya ledarstab, samt fundera på logistiken hur få en italienare till Sviby med hjälp av två skottar, en cykel och en minibuss.
 
Sedan mina damer (och herrar om det finns sådana där också) följer det jag har bett tillstånd här hemma att få fokusera på i kväll. Ligacupfinalen från England. Liverpool-Manchester City på Wembley.
Här tänker jag vara en par timmar i dag från klockan 18.30 och framåt, nästan helt på riktigt.
 
 
Sen har jag en tanke att, då jag nu verkar ha lite flyt i fingrarna för tillfället skriva en text om Svenskar som irriterat mig före midnatt. En sådan är efterfrågad och man får skylla sig själv då.
 
Till sist, innan jag vänder mig inåt för att se vad det är för en serie de två kvinnorna som bor i vår soffa har lagt igång nu, det verkar handla om presidenter och förefaller intressant, vill jag framhålla att jag blev tagen av svenskarnas manifestation i går kväll i samband med Melodifestivalen. Svenska, hebreiska och arabiska (eller vad det nu var) blandades ihop till ett riktigt vackert musiknummer enligt min begränsade förmåga att begripa sådant.
 
Jepp. Senare då! Häjjsan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Good luck MV 🤗

Svar: Thanks!
enligtvirta.blogg.se

2016-02-28 @ 15:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0