För mycket och fel saker

Rubriken kunde väldigt väl beskriva mitt och Edits sportlov. För den delen Emilias och Rufus också, men de har haft vettet att inte engageras i farsans påhållande.
 
Rubriken citerar också feedback jag fått om min blogg. För mycket och fel saker! Starkt efter 3 dagar på banan efter 6 månader på hyllan. Nåja, jag skulle ju inte skriva så ofta sa jag och så blev det ändå så här. Det finns förstås beställningsarbeten jag bara inte hunnit med, som de där listorna på svenskar och sen en om islamofobi. Den sistnämnda är det mest officiella beställningsarbetet och den kommer i första hand. Men ta det lugnt. Ni SKA få läsa om vilka svenskar som irriterar och inte irriterar mig. Jo, jag lovar!
 
I dag kom vi då iväg till Sjöfartsmuseet. Peppi Pirat, som visade sig vara en könlös ekorre närvarade också. Edit bedömde detta som det roligaste på hela veckan och det får ju en att känna sig oerhört lyckad...
Emilia som tog bilden kan vittna om hur roligt vi hade det i dag!
 
Mr Beeks gästade alltså på eftermiddagen och intygade att jag handlat rätt sorts te. Bra bra. Sen blev det kontorsarbete och med dessa fingrar och kunskaper är det konstigt om något alls kommer till rätt ställe och på rätt sätt. FBFs tävlingskommitté får sitt, ÅU-Sirius får både programblad, resultattavleskötare, biljettförsäljare inklusive vinster i supportertävlingen (aj jo, i morgon ska det ju publiceras sånt också), kanske ett lag som kan spela och mycket till.
 
Det där med tjocka fingrar kom att spela roll då jag skulle konfirmera Portugals fotbollsförbund att vi mottagit uppgifterna om att Raquel Infante är uttagen till sitt landslag. Jag skulle inleda brevet med Hello, men tryckte för snabbt och svarade uttagningskommittén med "Hell". Hoppas Raquel blir uttagen igen trots detta...
 
Sen snabbt om Radion, som ju är vår vän. My only friend through teenage nights dessutom, om vi låter Freddy Mercury få rätt. Men, de hade alltså skickat en reporter mitt i natten till Långnäs och då han lovade att de skulle vara på presskonferensen samma dag fick han intervjua Giovanni redan på natten. Sen kom de aldrig till presskonferensen eftersom de ju redan hade "allt de behövde". Jag kan ju skylla mig själv som bjöd dem till Långnäs tyckte man. Vadå jag? Jag tackar istället, för nu fick jag läge att ytterligare spä på i min kampanj att engagera medier i Åland United, och som ni hört på radion (en annan station) så är det jag som är ÅU! Minsann så är det!
 
Nu ska jag sluta då även Byskatabehandlingen gjorts så klar den kan göras här i vårt vardagsrum.
 
Denne man ska nu få prata mig till sömns!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0