Duschat med Mardrömmen!

Fredagens kväll har kommit. Fru Kickan tittar i sin telefon och en person som inte önskar bli omnämnd gör det samma, alltså inte tittar i Fru Kickans telefon, utan i sin egen.
 
Dagen har innehållit mycket. Ett ögonblick jag dock minns, som om det vore i dag, vilket det är, var då jag duschade tillsammans med Europamästaren i tungviktsboxning Robert Helenius. Jo, sant! Robert var på Mariebad med sina barn och jag stod där och tvagade min kropp tillsammans med Edit, som var orolig över om hennes tand skulle hållas i munnen och om Tandfén skulle lägga pengar i simhallsvattnet om tanden blev kvar där. Där var han alltså. Enorm. Min nakna kropp var bara lite ifrån hans... Jag gjorde mig så liten det gick, inte helt simpelt heller för mig, trots att jag har mycket mindre tatueringar än Mästaren. Jag tänkte att jag liksom inte skulle ställa till med en scen just där och då. Allt förflöt lugnt. "Nordic Nightmare" försvann ut ur duschrummet med två barn som skrek "Pappa pappa" och "hade simpparna fel på" och min värld blev igen lite liknande den jag kände, fast ändå inte riktigt. Jag hade alltså duschat med självaste Europamästaren.
Han här duschade i Mariebad med sina blonda söner...
 
Senare, då vi kom hem tappade Edit sin tand och har nu igen en glugg. Hoppas Tandfén kommer.. Fru Kickan höll förstås på att städa bort tanden då hon kom hem, men den hittades igen i diskhon och ordningen är återställd, hoppas vi...
 
I morgon är det alltså match. Kvällens träning präglades av taktiska övningar och så av Kaisa Kotka. Ibland har hon ätit något väldigt starkt verkar det som, eller i dag hade hon inte ätit alls sa hon... I vilket fall som helst har jag svårt att minnas att Åland Uniteds spelare har haft så svårt att komma igång med en övning som i ag då fystränare Richard gjorde något som varken han eller någon annan förstod som fick Kaisa att skrika...Häckarna tog sig över häckarna till slut.. Och så var det med den saken.
Kaisa gick på någonslags överloppsenergi...
 
I morgon gäller det att producera programblad. Jag kör med 120 stycken igen och hoppas de tar slut. I övrigt har massor annat också hänt, men nu tar jag kväll. Craig sade till laget att de skulle äta och dricka ordentligt i kväll. Det tänker jag göra! och sen hoppas jag få kontakt med min simhoppande dotter i USA också!
 
Resultaten från ÅUs supportertävling finns förresten att se på ÅU sajten eller FB sidan. Pis on juu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0