Huvudlöst

Trots sekundschemat jag måste ha för att klara dagen blev jag så glad och upprymd att jag måste skriva en rad eller sju, men inte mer än det. Precis just då jag släpade min rätt tunga kropp genom korridoren gick jag förbi ett bord där tre unga damer i årskurs sju meddelade mig helt appropå att de satt och diskuterade korsfästelse. De undrade hur länge Jesus levde medan han var fastspikad och dessutom om man lever någon sekund ifall man fått huvudet avhugget. Jag kunde enbart ge ett bibliskt svar på den första frågan, men på den andra måste vi enas om att begreppet "att leva" kräver en djupare definition innan vi kan ta ställning till det. Jag föreslog även en dejt med damerna sedan då vi upplevt det där med att inte leva mera då vi kanske kan stämma av våra upplevelser. I det skedet tror jag att min iver var större än deras, men jag är i alla fall väldigt glad att sådana här viktiga ämnen diskuteras bland ungdomen!
Här var det i alla fall huvudlöst
 
Dagen går ut på undervisning, vitsordsgivning och en del läsande och rättande. Dessutom, skall uppstyrningsmöten för julfesten ordnas, Craig uppsökas för utdelande av julklapp som även behöver inhandlas först, visst är Alko öppet på dagen? Troligen blir det spelarförhandlingar, nu har det dykt upp en ny agent med en ny spelare ser ni, den gamle kommer att återkomma till svarven i morgon. Inte heller blir det någon Vasaprägel på Åland United 2017 fick vi veta. Sponsormöte tidigt i morgon behöver väl förberedas det med.
 
Detta leder till att jag missar middagen hos Röd Bettan och får lov att vrålsnabba mig hos Craig så att jag hinner ta mig an Edit senast direkt efter genrepet på Alandica.. Eller när är det Emilia börjar? Fru Kickan mår så pass bra på kvällarna numera att hon orkar träna volleyboll. Det har hon väl gjort hela tiden, men som en tankenöt bara...
 
Jag undrar vem som blir landslagstränare för Damlandslaget! Har jag tagit upp detta förut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0