Olympiska spelen, typ...

Då jag kollade igenom dagens skrivna meddelanden märkte jag att jag kanske inte ska klaga på ett tråkigt liv. De som lever runt mig kan uppfatta att jag är tråkig i deras liv, men för mig är variationen enorm, trots att det mesta handlar om samma saker i grunden. De talade telefonsamtalen har jag inte bandat, men första meningarna i några av de skrivna i dag hittills låter bland annat så här:
 
-Jo, hon skulle bekräfta i dag.
- Moi,asia kunnossa. Uskon viikonlopun sujuvan kun vähän mailaa vaan puristaa.
- Duger pyttipanna?
-The president will assist you on...
-Do you want to tell your opinion or save it for better days?
-Hej. Nu har jag fixat korv för 110 personer!
- Jo, det var viktigt men nu har jag fixat det själv!
- Suurkiitokset hyvästä avusta.
-Nu kom det fram, så jag kan börja tillverka matchprogram
- As I understand it, yes, a normal wednesday
- Rufus är här i natt sen
-No. Vielä on yläloppusarja tarjolla jos se otetaan...
 
Konstigt att jag får nåt gjort, men mindre konstigt att Edit ville åka med sin mor, mormor och mormors syster till skärgården över dagen. Rufus påstår att han är en vanlig tonåring då man får upp honom till matbordet lite före två på eftermiddagen och dagsprogrammet går ut på att besöka en kompis lillebrors födelsedagskalas "eftersom man får tårta där". Mina planer om vad jag kan och inte kan göra ändras hela tiden. Nu ser det ut som om denna dag på riktigt i alla fall blev en hel kontorsdag och att jag stannar här för att ge Emilia och Joel middagen jag lovade. Precis som jag sade i går, det blir nog inga någge alls med träningar nu då ÅM finalen ställdes in. Jag vet också att jag efterlyst skola och schemalagd vardag. På samma gång funderar jag hur detta påtande ska funka då. Antagligen som alla år hittills, dåligt men via smärta fungerande!
 
Sen börjar även Olympiska Spelen! Invigningen är väl först natten mot lördag vid 2 tiden va? Men damfotbollen börjar i dag. Klockan 19.00 Sverige-Sydafrika. Sedan om jag får välja, då jag är osäker på vad som TV sänds på de olika kanalerna skulle jag gärna se Brasilien Kina klockan 22 och till slut USA-Nya Zealand klockan 1. Det kan även bli helt på annat vis, men detta är planen.
Japp. Huvudtävlingen i de olympiska spelen 2016 här då. Lite friidrott och simning kan det ju vara roligt att se också, för att inte tala om nya grenen 7 manna rugby! Det blir väl som vanligt ett sjutusans ALLT... Jag vill även framhålla att vi här på Åland erbjuds sällsynt goda möjligheter att se OS på TV. Vi har tillgång till hela Yles utbud, men även av Viasats svenska, ifall vi har Viasat abonnemang alltså. Dock har vi det bättre ställt, gällande valmöjligheter än någon annanstans i Europa vad jag vet Jättebra!
 
 
Rufus verkar ha dragit sig tillbaka igen efter sitt infall att äta med sin far. Det sägs att de nog kommer ut ur sitt rum bara man låter dem hållas några år. Vi tror väl det. En bra pojke är han nog, faktiskt!
 
Kvar då av det akuta. Gör matchprogrammen klara för kopiering. Nu har all info jag behöver kommit in. Köp middagsmat. Ring lite sponsorer vi kommit överens om i dag att jag ska handha. Kanske jag ändå hinner till träningen en liten stund... Nej, lova inget.
Iran deltog i OS kvalet, men nådde inte ända fram. Kanske nästa gång.
 
 
I övrigt vill jag väl framhålla att jag, förutom den där festmatchen jag lite ska vara med om att arrangera i helgen ser mig agera livsmedelsansvarig mellan måndag och onsdag. Det var så lätt i maj att säga att jag fixar det där med maten! Men 110 personer är ju inte så farligt. Mat-Inger skulle dra till med vänster hands utsida och vips skulle det vara fixat. Inte sant?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0