Födelsedagsbarn och sånt

Vad gör du när du är helt slut och har en sista spurt kvar inför ett av de enda icke schemalagda veckosluten fram till oktober, om det nu blir icke schemalagt då? Jag i alla fall hetsar mig till att skriva en fånig text bara så jag ska få bråttom ut till träningen.. Det skulle kännas väldigt konstigt att komma i tid och vara helt i fas nämligen. Detta gäller både lektioner och träningar, samt publika framträdanden i allmänhet.
 
Kjelle, Olivia och Isabella fyller år i dag! Två av dem är födda samma år dessutom och två av dem kommer vad jag vet att delta i träningen.
Kjelle är den tredje i bägge ovannämnda kategori och då man ser den här bilden kanske man kan tycka att det är lika bra. Ses på måndag Kjelle! Ny vecka och match som avslutning på den sen!
 
 
Fredagarna kommer att bli mördande under terminen som kommer. Inte för att det är svårt eller tungt i sig, men massvis med liknande lektioner och på ett positivt sätt krävande grupper helt utan variation eller pauser mellan 9 och 15. Jo, matrast ingår förstås, den enda i veckan jag är schemalagd så jag kan äta med min klass, samtidigt som jag är schemalagd för kustodiering av korridoren... Och så är där Mat-Inger som fått de där stubintrådarna på hjärnan vad det verkar... Hoppas det blir en explosion vid tillfälle så känns det bättre sen, kan man tänka...
 
Mina kolleger ser äckligt lyckliga ut då de åker till Havsvidden för fortbildning. Hoppas det blir bra och även att de nya i sällskapet kommer att förstå varför dessa tillställningar hålls långt borta, dels från vårt distrikt, dels hemifrån. I mitt hem väntar tacos, hela Bergshöjden och Emilia... Bara jag är hemma tror jag att jag ska kunna vara riktigt trevlig i dag faktiskt. Men jag lovar inget...
Först är det alltså träning. Vår interrimsledning har redan hunnit ha fler grupparbeten på två dagar än den förra ledningen på typ sex månader. Då jag i går kväll frågade Craig om hur allt gått svarade han genom att skicka ett foto på en tavla, som jag inte riktigt kunde läsa. Det duger för mig. I dag kan jag också ge lite input om det känns att det behövs. Eller så sitter jag bara och ler, så där som födelsedagsbarnet Kjelle brukar göra. Honom gillar folk ju, så det kanske vore nåt att pröva på.
 
I helgen kanske jag funderar på Mariehamnsskolornas beslut gällande skolidrott, PK-35s framfart i Champions League, om världen blir bättre eller sämre... Eller så blir det nåt helt annat. Tänd på stubinen nu Mat-Inger! Det är fredag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0