Det ska gå!

Efter att ha ätit död fisk, eller som vi trodde, en hel död fiskfamilj, serverad av Mat-Ingers armé och efter att ha instruerat en utsedd representant som utsetts av den som jag utsett, eftersom hon inte ville tala i högtalare hur man talar i högtalare, samt skrivit instruktioner på en klibbig same som barnen dristade sig att kalla Lapp gömmer jag mig snabbt i klassrummet. Tid för reflektion...
 
I dag fann jag Edit i sin säng sovande då hon definitivt borde ha varit uppe. Då jag hysteriskt väckte henne och i det samma ägnade några lite mindre smickrande tankar till Fru Kickan, som tydligen inte brytt sig, visade det sig att hon, Edit alltså, var helt påklädd och bara väntade att jag skulle komma och tro att hon sov. Riktigt busigt jo... Sen fixade Fru Kickan hennes hår så det ska gå att dansa balett vid halv fyra tiden, innan vi drog iväg till skolan.
 
Här är det skolfotograferingsdag och 9G såg ut som om de var på väg till en mormonkongress, hur man nu ser ut på sådana. 9E tog del av min plan på att föda upp egna pennvässare och inte ha panik varje höst, genom att nu skaffa mig en mammapennvässare och en pappapennvässare. Pappapennvässaren (den blå) funkade dåligt sades det. Någon trodde att den kanske hade ett plasthölje över vässarna och det kom vi fram till att inte alls var bra ur fortplantningssynvinkel. Nu får de i alla fall vänja sig vid varandra de unga tu. Hoppas på fruktsamhet!
 
En dag av undervisning och e postning väntar. Sedan blir det att posera på lärarbilden som alltid tas precis vid 15 tiden och direkt därefter dra på sig fotbollskläder. En liten stund hinner jag vara med på kollegiemötet innan jag hastar iväg till Bengtsböle där vi i dag ska följa upp morgonens inläggsövningar med offensivt spel i sista tredjedelen och repetera negativ transition, för att använda de begrepp Craig vill att vi ska använda... Direkt efteråt, i min bil ska jag ha ett schemalagt spelarmöte och sedan troligen hitta Edit, som efter sin dans troligen förflyttas till sin mors volleybollträning. Bara Fru Kickan är hemma blir det kvällslunk... Det är landskampsvecka, så troligen ingen seriefotboll på TV i kväll...
Här har ni alla en hälsning från bortaresan mot Nice Futis 2012. Få se om det ska bli nåt Björneborg alls nästa år. Det kan till och med komma att bytas ut mot Nedervetil har jag förstått.
 
 
Veckan som kommer blir en riktigt knepig en. Nu kör vi då mot helgen och PK-35 borta. På söndagen är jag lovad att få testa Landrovern, hoppas det blir med mersmak, inte minst för Fru Kickan. Sen blir det mest raka spåret. Måndag blir väl jobb och träning som vanligt. På tisdag ska några saker hända förutom det. Laguppställningsbladen till fredagens hemmamatch måste färdigställas, med lite nya instruktioner som jag hoppas jag fått tillgång till i tid före det. Även träningen, samt spelarmötet efter det behöver få rum. Tanken är att börja simma på morgnarna och mycket tyder på att tisdag blir en sådan morgon. Så klart fortsätter även kvällslufsarna i vanlig ordning. Jag undrar om det är just på tisdag som Finlands herrar möter Kosovo i VM kvalet också... Och så har Edit dans, med håruppsättning och allt.
 
Onsdag morgon blir ledningsgruppsmöte och sedan, då skoldagen är fixad ska 7A och jag åka till Djurvik på övernattnings- och samarbetsläger. Just nu är det högst oklart hur organisationen ser ut. Vi har en par elever som har speciella behov och därför behöver dels hjälp med rullstol dels övervakning nattetid. En kollega ska vara med som samarbetsövningsledare, men kommer inte att befatta sig med annat, som övrigt program, matlagning, städning etc. Camilla meddelade i morse att hon var tillsagd att hon inte skulle få komma med, men då jag senare skulle bekräfta detta fick jag en fråga om vem som månne sagt det. "Det är ju länge dit ännu!" var slutrepliken. Och jo, jag håller med. Hoppas vi har nånslags busstransport fixad i alla fall. Jag har glömt att kolla...
 
Direkt från Djurvik ska jag ta mig, via skolan till WHA på torsdagen för lagfotografering klockan 15.45. Går allt rätt kan jag sedan stanna där för vår matchförberedande träning. Fru Kickan, det betyder alltså att jag är borta hela onsdag kväll, natten mot torsdag och skulle faktiskt behöva vara med på torsdagens träning också om det går bra. Således hinner jag inte laga middag eller få Edit, med upphämtning av Sigrid inkluderad till träningen. Jag kan bra sedan åka från WHA till Edits träning för att hämta hem dem. Fixar sig detta månne? I detta skede kommer säkert någon att klaga på att ingen inför match rapport publicerats i tid och redan onsdag kväll kommer Veikkaus man som alltid ringer då att få  vara med om en något ytlig diskussion från Djurvik.
 
Fredag morgon verkar som en utmärkt tid för morgonsim, inför skoldagen och så på kvällen spelar vi ju mot TPS hemma på WHA. Rufus och Emilia skulle också komma, så de väntar väl på middag eller nåt.
 
Jag lovar att något skiter sig. Hoppas detta inte bara blir gällande barnen, klassen, laget eller nåt annat viktigt. Vad skulle det vara?
Här en bild på Edit och Pärla som tar sig ett bubbelbad. I går hade Edit en klasskompis som heter Helmi hemma och lekte. Sen hade hon glömt matteboken i skolan också... Way to go....
 
 
Kom på att jag borde förbereda radioreklam och hämta samt hänga upp lite matchaffischer också under nån död tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0