Välkommen Maiju, hoppas ni förlorar

En kär ÅU-familjemedlem kommer till WHA  morgon. Hon kommer dock inte i goda avsikter. Hon kommer för att göra sitt jobb, att ta med sig hela poängpotten, från WHA, där jag hoppas att publiken kommer att visa henne sin uppskattning för den hon är, inte vad hon gör just nu. Jag talar förstås om Maiju. Av alla involverade i morgon är det hon, jag och Linnéa som vunnit två Ligaguld med Åland United!
 
Välkommen Maiju. Du är alltid en del av vår klubb. Men i morgon hoppas jag ditt lag förlorar!
Här spelar Maiju för oss mot Ilves i Damernas Liga 2009. Verkar vara på Bengtsböle om jag inte helt har fel. Det var väl då som Tossavainen blev sjösjuk och byttes ut efter 10 minuter... Hur minns jag sånt?
 
En kollega konstaterade att det verkar som om jag har mycket att göra på basen av min blogg. Egentligen tycker jag att man kunde tycka att jag inte har så mycket att göra då jag har tid att skriva så mycket strunt. Kanske det är just det som gör att tiden, som ju inte räcker till ändå, blir så liten...
 
Ändå har jag varit duktig tycker jag. Elevrådet har bett mig fortsätta som handledare och eftersom jag ju behöver pengar tackade jag ja till en mandatperiod till. Tack för det då. I anslutning till just Elevrådet har jag gjort mig väldigt impopulär genom att lägga in Lärarna redan i gruppspelet för fotbollsturneringen fredagen den 7 juni. 20 lag, fem grupper och två separata slutspel fick jag intryckt i samma tidsschema som tidigare år. Nu gäller det bara att genomföra det också... För lärarnas del blir det minst 4 och som mest 6 matcher, på 3 timmar.. Det måste väl gå...
 
Träning på WHA i eftermiddag. Jag har inte sett laget på två dagar, men fått rapporter om träningar, samt sett bilder av hur de sitter med äpplen och antecknar under svenskalektioner. Ingen låste ut sig i går, caféverksamheten verkar vara under kontroll. Hoppas någon varit och hämtat chipspåsar... Månne Herr Landshövding har printat ut laguppställningarna.. Det har han säkert gjort.
 
Nåväl. Emilia lär ska komma i kväll. Få se om det blir en stund eller hela natten. Fru Kickan utgår från att jag ska hoppa ännu mera i containern, för fastän den är sprängfylld har hon i sin iver gått och kapat 5 buskar till som nu ska fås in. "Det går nog" säger hon och menar att jag ska hoppa och tynga ner alltihopa... Lite som då jag säger att det är lätt att få upp en midsommarstång.
 
Förresten. Jag blev i dag personligen tackad för att Åland United har tagit sig an just midsommarstången. Den är så fin och det har varit så hemskt då den inte varit uppe, fick jag höra. Jo, hörni... Kan ni fixa en 50-60 människor dit och hjälpa på Midsommarafton så blir det nog säkert riktigt fint! jag är helt allvarlig nu!
Och sen är vi i grundskolan igen då... Kollega Kristina var inne och bad rapportera att en av mina elever har otillåtet petat på hennes banan. Bananen är nu enligt Kristina inte så fräsch som hon vill att den ska vara. Nu är det min sak att informera eleven om att Kristinas banan klassificeras som, just det. FÖRBJUDEN FRUKT!
Ska bli spännande att se träningen i dag och gissa mig fram till hur Giovanni bestämt att vi ska spela på basen av den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0