Lite mitt emellan

Jag brukar säga att jag konstant är 10 minuter sen. Det kan nog stämma. Sen beror det ju på vad man menar att man ska vara i tid för. Första lektionen i dag blev sinkad av ett annat uppdrag, att offentligt marknadsföra tillvalskursen "Praktisk SO" för årets 8or, alltså blivande 9or. Jag har haft en sådan kurs nu i kanske 7 år. Detta innebär att folk ju valt att delta, vilket jag kanske är lite förvånad över, men på samma gång är tacksam för av både humanitära och ekonomiska orsaker. Hoppas det blir en kurs för 9or även i höst. Undrar om min slogan "Om ni inte hittar nåt bättre..." leder till rusning? Så sade jag i varje fall till dem och rusade iväg till 9A för att introducera Kalla Kriget.
 
Jag har betat av lektioner och även olika slags "kontorsarbete" för Åland United på tiden som inte blir över, men som kommer att öka min försening med andra saker. Enligt avtal ska jag erbjuda alla våra motståndare att kontakta Adlon Sports Bar för middag efter match. Ilves svarade direkt att de tackade för erbjudandet, men de har tänkt äta på Adlon Sports Bar... Glada Vappen jo.
 
Lelle pratade i radion i morse. Jag har som bekant ingen bilradio så jag hörde inte vad han sade. Nu rapporterar han att 10-11 supportrar hittills anmält sig för HJK matchen i Helsingfors den 5/5. Kommer ni upp till 20 får ni ner biljettpriset. Hör av er till Lelle!!!!
 
För att demonstrera att det ligger sanning i påståendet att jag är nästsämst i Europa på att dela ut rättade prov kan vi nämna att jag glömde dela ut 9As färdigt rättade sådana i dag. Nå, i morgon ny chans.
 
Möte med Steve och Giovanni efter skolan och eftersom Steve är med kunde jag inte ge Fru Kickan garantier på att jag hinner hämta Edit. Jag kunde faktiskt inte ge garantier på att jag kommer hem över huvudtaget, men statistiken visar att så nog blir fallet. Ett av sjuans religionsprov ska jag fixa i kväll har jag bestämt och sen ska jag ta mig för att se Tottenham-WBA, eftersom jag nog egentligen är intresserad av herrfotboll också.
Det här är Tottenhams damlag som just nu ligger sjätte i Premier Leagues södra division. Herrarna kan som bekant hålla kvar en liten liten livlina i mästarkampen genom att vinna i kväll. Jag tror att Leicester City avgår med seger i slutändan, men så trodde jag också det var klappat och klart för Manchester United för några år sedan då jag informerade Gurkan att hon lugnt kunde gå hem och medan hon gick över gårdsplanen gjorde Manchester City målen som gav dem titeln. Gurkan har sedan dess allvarligt ifrågasatt mina kunskaper om fotboll!
U18 småpojkarna piskade Sverige med traditionsrika 6-1 i ishockey i natt och nu är vi så väldigt mycket världsmästare. Gratulerar pojkar och kom gärna tillbaka till titeln som fullvuxna också.
 
Ja ja. Next job! Häj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0