Steget efter

I dag blev det en sådan där dag då man hela tiden är lite på fel plats och i fel tid.. Redan tidigt hade vi gjort upp sekundschema hur allt skulle funka efter jobbet, då jag har barnen och de ska transporteras än hit än dit. Mat skulle alla få och jag skulle hinna till träningarna och sedan hämta upp barnen och Sassa skulle hjälpa till.

Sen, som från en blå himmel kom beskedet, av en händelse. "Vi tränar ju klockan 17" Inte 17.30 alltså... Konstigt vad en halv timme kan förorsaka stress. Inte annat, men all logistik föll... Tydligen hade man i går på träningen bestämt att vi skulle börja klockan 17 i dag... Man bara glömde meddela mig om detta, eftersom jag antagligen samlat koner eller nåt då beslutet togs... Nåja. Jag hann fram i tid, Fokusera kan jag såsom rutinerad grundskolelärare. Men ändå var hela tiden barnen mina och om de kommit rätt och om jag skulle hinna hämta dem högt uppe i huvudet.

Nåja. Träningen bedrevs i rätt lättsamma tecken. Startelvan gavs redan innan träningen startade och sen körde vi hörnor och frisparkar... Mitt bidrag till det hela torde ha varit att sätta Adde i mur. Där fick hon sen stå flickstackarn medan inläggen yrde... Robban meddelade laget att detta är "Dagen före träningen"... Allt som allt får vi hoppas att skärpan infinner sig i morgon inför match och att vi sedan efter matchen är lika glada som stora delar av spelarna var under stora delar av träningen...

Nu är jag hemma igen och alla som ska vara här är här. I morgon ska Linda Simmare tävla i 800 m fritt och sedan ska hon med sin syster på opera. Ala barnen hämtar jag sedan upp igen efter matchen och så ska vi heja på Waldos gäng! Men framför allt blir dagen förhoppningsvis en dag då vi klarar av att ta en seger över hårt kämpande KååPeeVee.

Jag vet att vi haft med bilden förut, men då den är så fin... Mera sånt i morgon ÅU!

Slutligen nåddes jag av meddelandet att Julia är reserv i U18 landslaget mot Australien i Italien den 23 och 25 maj... Kiva kiva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0