Kultur

En kortis så här mitt i dagen.

Eftersom sånt som kallas kultur, alltså dans och musik med mera inte går enligt idrottens principer för barn- och ungdomsverksamhet har denna dag uteslutande gått ut på att få dotter Emilia till övning, sedan till uppträdande som ändrades på plats av nån orsak ingen visste och allt tog 45 min längre och några sångare hann in innan barnen igen fick dansa... Sen hem och byta kläder och iväg till ny övning och sedan, efter att ha varit snabbt hemma- förutsatt att övningen håller tidtabellen vilket det inte gör- äta middag som är specialplanerad just för dessa övningar- och sedan uppträdande igen. Hur länge uppträdandet tar vet ingen eftersom programmet även där fixas till och har man riktigt jävligt dålig tur är allt efter paus, som det ju så klart ska vara så folk kan köpa bakelser... Vad är det nu med det där säger många. Låter som en ÅU arbetsdag... Kanske- men flickan är 10 år. Därtill förväntas lillebror 7 år och storasyster 13 år även vara på plats och heja, samt föräldrarna fixa och vänta medan konstnärerna formar sina barns konst... Jag vill inte låta negativ till kultur i sig, Tvärtom och jag är stolt över Emilia. Bara det att om detta vore idrott hade tidningarnas messpalter varit fyllda och debatten om öststatsmentalitet och utnyttjandet av barn för egna behov hade skriat högt.

Vi har faktiskt hunnit ut till Lilla Holmen även, inför första träningen. Såg IFK damerna som var på väg på bortamatch. Frida och Jode ska spela med dem i dag. Limpan messade i går att hon ska spela med F95. Tvära kast igen. I går inhopp i ligan, i dag överårig i F14... Låter som Åland det här... Även Sigge hoppade in i går och gjorde det riktigt hyfsat tycker jag...

Ja ja... IFKs herrar lär ju spela i dag också... Får se om man vågar ta bilen till konserten då. Lär ju inte finnas nån parkeringsplats här hemma då... På nåt sätt förstår jag Sassa som åkte ut till landet hon. Nu laga mat då och så ser vi om alla hinner äta den.

I morgon börjar tredjesista skolveckan och en tredagars uppladdning inför HJK borta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0