Ingen tårta

Taina fyller år i dag. Grattis! Dagen till ära bjöd hon (och Maiju eller Eve, förstod aldrig riktigt vem som var med vem) på tårta efter träningen. Men eftersom Robban Headcoach hade beslutat att vi ska ha enskilda samtal med fyra spelare och så blev det ingen tårta till oss... Rackarins... Hade nog smakat tror jag... Spelarna som var inne hos oss sade i alla fall det.

Har en tid gjort lite intressanta iakttagelser på våra träningar. Beslöt i dag i samråd med Taina att skriva om dem. Då träningen slutar och Thias skall ta i nedjoggningen, då lämnar samtliga spelare planen omedelbart. Kvar blir bollar och koner i mängder.. Endast Eve och Taina (och nån gång Maria) stannar kvar för att hjälpa Robban och mig att plocka ihop.. Nu menar jag inte att inte jag kunde göra det. I fjol i IFK brukade ofta även ledarna dra iväg och lämna mig kvar med bollar, koner, västar, väskor osv.. Det gick det med. Eftersom jag i grunden är en anspråkslös människa (Jo, sant faktiskt) tar det emot att bete mig som en grundskolelärare utanför skoltid... Eve undrade en gång om det kan bero på åldern att hon och nån till verkar vara de enda som ser behovet att hjälpa gubbarna lite... Nåja, nu är det sagt. Vore en fin gest om vi kunde hjälpas åt, inte för min skull men för tillexempel Eves och Tainas.... Typ.

Och sen en liten sak till, eftersom jag förstått att folk läser dessa texter. Snälla IFK damspelare, ni som varit i ÅU och beslutit er för att gå ner igen. Var så jättehyggliga och prata inte så småflickorna hör om att ni inte trivdes i ÅU och att ni aldrig skulle vilja gå tillbaka. Jag vet inte vem ni är, det räcker bra om en gör det, men småttingarna som har ÅU som mål lyssnar på er och det gör det svårt bla för mig att göra mitt jobb, som jag hållit på med sedan ni var små. Jag hoppas ni tycker jag varit schysst mot er. Ge mig lite tillbaka nu genom att åtminstone inte sätta era egna traumor på små oförstörda eventuellt blivande ligaspelare.

Tack! Frid, fröjd och gröna ärter!

Födelsedagsbarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0